Karasu Evleri Neden Ucuz Daire Fiyat Bilgileri

Karasu Evleri

Karasu Evleri Neden Ucuz Daire Fiyat Bilgileri

Karasu evleri güzel bir tatil geçirmeniz için ideal mekanlardan birtanesi İstanbul’a olan yakınlığı bölgeyi adeta bir cazibe merkezi haline getiriyor.Karasu Merkezi konumda Satılık Yazlık dairelerin bulunabileceği lunapark civarı denize sıfır yada denize yakın bahçeli müstakil ev konforunda sitelerde evler bulabilirsiniz.

Karasu’nun en iyi yerleri nereleridir diye soranlar olabilir Karasu’nun her yeri değerleniyor,Akkum,Yalı mahallesi,32 evler,Aziziye yada Yenimahalle bütün bu yerlerde havuzlu güvenlikli sitelerde yazlık bulmanız mümkün şunuda hatırlatalım evler doğalgazlı olup isteyenler kış aylarındada yaşamaya devam edebilirler.

Sakarya Karasu Evleri neden ucuz neden değerli ve bu bölgeden bir daire alınırmı gibi soruların sık olduğu bir zamandayız. Aradığınız kritere göre bir daire bulabileceğiniz hem yaz hem kış aylarında yaşayabileceğiniz ancak yaz aylarında daha keyifli bir konaklama istediğiniz kendinize ait bir daireniz olsun istiyorsanız Karasu satılık daire seçenekleri ve fiyatları ile ilgili sizlere biraz bilgi vermeye çalışalım. Ilk olarak Karasu’nun yerinden konumundan bahsederim daha önceki adı küçük Karasu olan bu tatil beldesi Sakarya iline bağlıdır çevresinde komşuları Kaynarca, Kocaali, Karadeniz Ereğli, Düzce gibi yerlerdir bu yerlere ortalama uzaklığı maksimum 1 saat civarındadır e aynı zamanda İstanbul’a yakınlığı da Şimdilik 2 saat civarında olup bu mesafe yeni yol çalışmasının ardından 2018 yılının sonuna doğru bir saat gibi bir süreye düşmesi beklenmektedir.

Karasu’nun tamamı meşhur bir yer olmakla birlikte Yalı Mahallesi Akkum Mahallesi Aziziye Mahallesi Yenimahalle 32 evler bu şirin kentin en bilindik mahalleleri arasında yer almaktadır.

Karasu Evleri 2

Karasu Evleri Bölgedeki yerleşik düzen daha çok dağ yamaçlarına doğru kurulmuştur köylerde bu amaçlara doğru yerleşmiştir bunun sebeplerinden bir tanesi bölge halkının gelir kaynağı olan fındık bahçeleridir.

Karasu Evleri Uygun Ödemeler

Karasu’da gezilecek yer sorulduğunda alacağınız cevapların ilk başında Acarlar Longozu ve Maden Deresi gelmektedir longoz İhsaniye tarafında olup Deniz köye daha yakındır Maden Deresi ise Kocaali yolu üzerinde olup Karasu’nun Akkum tarafındadır ve aynı zamanda küçükboğaz tarafında olmuş olmaktadır.

Karasu’da yeme içme yerleri nerededir diye sorulacak olursa bölgede her yerde bulabilirsiniz Ancak sabah kahvaltıları ile ünlü yerler daha çok Yenimahalle tarafındadır burada kahvaltınızı yaparken çayınızı içerken Nehirdeki balıklara ekmek atabilir keyifli bir aile kahvaltısı yapabilirsiniz aynı zamanda yine Yenimahalle’de bulunan Balıkçı restoranlarında taze balık yiyebilir yemekten sonra Sakarya Nehri’nin denize bağlayan Yenimahalle kordonunda bir yürüyüş yapabilirsiniz. Karasu’nun bir başka özelliği havası tertemiz bir havasının olduğunu Siz de bölgeye geldiğiniz zaman zaten hissedeceksiniz.

Karasu Evleri 3

Denize girince 28 kilometre boyunca Kumsal Plajı bulunmaktadır Dünyanın 2. Büyük Plajı olan bu sahil yaz aylarında dolmaktadır neredeyse boş bir alan kalmamaktadır bu Yoğunluğun başlıca sebeplerinden bir tanesi İstanbul’a yakın olmasıdır.

Ultra Lüx Karasu Yazlık Evleri

Karasu’ya gelenlerin yüzde doksanı zaten İstanbul’dan gelmektedir bunların haricinde İzmit Kocaeli Sakarya Adapazarı bölgeye rağbet göstermektedir.

Plajı geçen sene itibariyle mavi Bayraklı bir plaj olmuştur aynı zamanda plaj üstünde kurulan Sakarya Karasu sahil Parkı Buraya gelen misafirlerin En çok ziyaret ettikleri bir yerdir.

Sahil Caddesi’nin en işlek olan yerlerinden biri olan Karasu Sahil Park ile Merkez Çarşı’ya giden yolun kesiştiği bölge olan yer geceleri geç saatlere kadar hareketlidir bölgede gece çarşıları var olmakla beraber Kordon boyunca kafeteryalar Kumsal üzerine kurulmuş çay bahçeleri keyifli sohbetler için güzel bir tercih olabilir.

Site içi havuzlu müstakil villa konforunda daireler keyifli bir yaz tatili geçirmeniz için sizin için tasarlanmıştır geniş kullanım olan site içi projelerde balkonlarda barbekü de yapılmaktadır özellikle bahçe kartları çok tercih edilmektedir Çünkü balkonun uzun önünde çocuklarınız oynarken Siz balkonda oturup çay içebilir ya da mangal yapıp keyifli bir akşam yemeği yiyebilirsiniz.

Peki bu kadar aktivite bu kadar yatırımın rağbetin olduğu bu bölgede bir almak kolay mı Zor mu.

Aslında Karasu satılık yazlık ilanlarını kampanyalarını takip ederseniz Burada ev almak hiç de zor değil Peşin fiyatına senet kampanyaları olduğu zamanlarda bu evleri faizsiz vade farksız ödeyebilirsiniz elden senet ile olan kampanyalar da taksitler çok çıktığı zaman gidersiniz taksitleri kendiniz belirleyip kalan kısmını 1 yıl sonraya ara ödeme koyabilirsiniz.

Bundan yıllar önce şu anki fiyatların dörtte biri olan Karasu’daki daireler bundan Birkaç yıl sonra yine üstüne kar ederek gideceğe benziyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Ekşioğlu Karasu Yazlık
Merak ettiğiniz tüm konularda bize yazabilirsiniz.
Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Biz Sizi Arayalım

    Aşağıdaki bilgileri doldurup formu gönderin, en kısa sürede müşteri temsilcimiz sizinle iletişime geçsin.

    Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Biz Sizi Arayalım

    Aşağıdaki bilgileri doldurup formu gönderin, en kısa sürede müşteri temsilcimiz sizinle iletişime geçsin.

    Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Hemen Ara : 0 545 797 34 68