Neden Karasu Evleri Tercih Ediliyor İşte Bu Sorunun Cevapları

karasu evleri

Sene 2021 Bu yazımızı Güncelliyoruz. Karasuda Ev fiyatları çok arttı evet çünkü buraya talep çoğaldı.

Arsa ve Daireler Değerlendi

Karasu 32 evler Ekşioğlu siteleri daha önce buraya gelen ve günlük burada kalanların ilgisini çekiyor.doğa ile içiçe evler.

Karasu evleri ile ilgili merak edilen birçok soru bulunmakta mesela kiralık daire yaz aylarında bulunabilirmi yada tatil için günlük eşyalı evler bulmak mümkün olur mu bu sorunun cevabı değişken olmakla birlikte pansiyon,otel gibi tatil için konaklayabileceğiniz yerler bulmanız mümkün.

Karasuda geniş aileler için triplex  evler bulabilirsiniz yazlık yeni yapılan evler birçok muhitte bulunmakta Deniz yalısı ençok duyulan yerler arasında.sahil kesiminde sezonluk kiraya verebileceğiniz evler almanız mümkün.

Beğendiğiniz bir daireyi taksitle elden senet ile alabilirsiniz kampanyaları takip ediniz.32 evler,Yalı mahallesi,Aziziye Mahallesi gibi çok duyulan yerlerde ev fiyatları  cazip ödeme şartları ile faizsiz ödemelerle sizlere alternatif bir ödeme planı sunmakta.

karasu evleri

Karasu Evleri Muhteşem Fırsatlar

Doğa ile içiçe hem denizin yakınında hemde mis gibi havası ile dağ esintisi ile Karasu Evleri geniş arsa üzerine inşa edilmiş müstakil rahatlığı ve Bahçeli ev konseptlerini aynı yerde bulmanızı sağlayacak.

Karasu Evleri İlanları ve fiyatları denize sıfır olan alternatif olarak aradığınız kritere göre değişen denize yürüme mesafesindeki daireler oluyor.Metrekare olarak büyük konutlar tercih edilmiyor bölgede çünkü evlerin ergonomik olması daha çok tercih ediliyor.Gayrimenkul alırken dikkat edilmesi gereken faktörlerin başında inşaat yapımınındaki unsurlar geliyor.Firma sahibinden bir daire alacaksanız bu bilgilere ulaşabilirsiniz.

Sakarya Karasu sizin ve sevdiklerinizin güzel bir yaz tatili geçireceği ve aynı zamanda aldığınız evin değerlenmesi açısından sizin yüzünüzü güldürecek bir tercih olacaktır.Karasu denizi,kumsalı ve temiz havası ile zaten İstanbul’da yaşayanların çoktan keşfettiği bir yer…

Karasuda Yazlık Alınır mı

Neden Karasu sorusunun birçok cevabı var bunlar saymakla bitmez bununla ilgili makalelerimizden yararlanabilirsiniz Karasunun neden değerlendiğini sizler için işlemeye çalışıyoruz .

Karasuda satılık daireler prim yapıyor karasu arsa fiyatları artıyor ama neden ?

Karasu satılık yazlık almak isteyenler için ilgi çekmeye devam ediyor 3.köprü yolunun ardından İstanbul’a olan mesafesi yarı yarıya düşmesi beklenen Karasu sıcak havaların etkisini göstermesi ile bir hayli hareketlendi peki Karasu evleri neden tercih sebebi,Karasu evleri neden ucuz,Karasu tatil evleri ne şartlarda alınır kısaca bahsedelim.İlk olarak şunu söyleyelim Karasu evleri satılık yazlık piyasasının tam merkezi haline geldi bunda büyük etki Ekşioğlu İnşaat ve kampanyaları oldu.Ekşioğlu Karasu yazlık denince ilk akla gelen firmadır Ekşioğlu Karasu daire fiyatları ödeme koşulları alıcıların yüzünü güldürüyor mesela yeni bir projeye girmek isterseniz 24 ve 36 ay senet ile vade yapılıyor hemde faiz yok vade farkı yok.

karasu evleri

karasu evleri

Mesela Karasu İlksan evleri satılık dairlere bir bakın proje halindeyken alanlar ne kadar prim yapmış görün.Ekşioğlu Karasu fiyat aralıkları site ve lokasyona göre değişiyor ancak her bütçeyede hitap ediyor.Karasu evleri Ekşioğlu İnşaat güvencesi ile buluşuyor.

Sakarya Karasuda satılık yazlık dairelerin tercih sebebleri arasında Karasu ve çevresine yapılan yatırımlarda var Karasu limanı bunların başında geliyor halen inşaatı devam eden proje bittiğinde bölgeyi hareketlendireceğe benziyor.

Karasuda satılık daire almak isteyenler için haftasonları ücretsiz servisler var İstanbul’un heryerinde var olan bu servislerde yerinizi ayırtıp Karasu ve projeleri görmeden karar vermeyin Karasu yaz aylarında cıvıl cıvıl olan bir şehir ve nufüsü neredeyse 10 katına çıkıyor.

karasu evleri 2

karasu evleri 2

Hal böyle olunca Karasuda aranan sadece satılık yazlık değil kiralık yazlık dairelerde oluyor Karasuda yatırım yapanlarda yaz aylarında evlerini kiraya vererek gelir sağlamaya çalışıyor kış aylarında 400-600 tl arası değişen kiralar yazın 2000 tl gibi rakamları görüyor.

Evet Karasu İstanbul’a yakınlığı ve yatırımlarla bölgenin parlayan yıldızı oldu bile ve bu gidiş ile olmayada devam edecek gibi görülüyor.Bundan birkaç yıl sonrada bölgede yatırım yapmak bugünkü kadar kolay olurmu bilinmez ancak Karasu şuanki halinden çok daha ileriye gider gibi gözüküyor.

karasu evleri 2

Yenilenen yüzü ve yeni mekanlarıyla Sakarya nehrinin Karadenize akan meşhur suyu ile Yakınında olan doğa harikalrıyla ( Acarlar lomgozu,Maden Şelalesi ) Karasu ve Karasu evleri sizi bekliyor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Ekşioğlu Karasu Yazlık
Merak ettiğiniz tüm konularda bize yazabilirsiniz.
Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Biz Sizi Arayalım

    Aşağıdaki bilgileri doldurup formu gönderin, en kısa sürede müşteri temsilcimiz sizinle iletişime geçsin.

    Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Biz Sizi Arayalım

    Aşağıdaki bilgileri doldurup formu gönderin, en kısa sürede müşteri temsilcimiz sizinle iletişime geçsin.

    Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Hemen Ara : 0 545 797 34 68