Karasu Evleri Ekşioğlu Kampanyası Uygun Fiyat Elden Senet

karasu satılık yazlık

Kış aylarının başlangıcı olan şu günlerde Karasu Evleri 2019 yılına hazırlanıyor birbirinden farklı seçenekler ve ödeme koşullarıyla Karasu’nun bir çok yerinden istediğiniz daireye sahip olabilirsiniz hem de uygun ödeme koşullarıyla.

Havuzlu güvenlikli bahçeli villa konforunda birçok farklı ev denize sıfır ya da denize yürüme mesafesinde sizleri bekliyor.
Yaz aylarında Karasu istanbul’un arka bahçesi olarak bilinmekte yani İstanbul’da sıkılanlar yaz tatillerini Karasu’da geçirmek istiyorlar çok uzak bir yer olmadığı için de hafta sonu 2 günlük ya da Müsait olanlar için bir sezon boyunca tatil yapabileceğiniz ve bu tatili herhangi bir Ücret ödemeden Kendi evinizde yapabileceğiniz bir tatil şeklini istanbul’da yaşayanlar Karasu ile öğrendi.

28 kilometre boyunca uzun kumsalı olan bu kumsalda yazın faaliyet gösteren cankurtaranlar birçok farklı bölgede faaliyet gösteren Beach Club lar sizleri bekliyor olacak. İstanbul’a yakınlığı ile bilinen Karasu’nun sadece denizi yok tabii ki gezilecek birçok yerleri var Acarlar Longozu Maden Deresi gibi birçok tabiat harikası yeri de içinde barındırmakta.

karasu evleri
Yaz aylarında otellerde tatil yapmak istemeyen kendi evinde Otel konforunda tatil yapmak isteyenlerin tercih ettiği bir yer olan Karasu’da Siteler nasıl biraz ondan bahsedelim havuzlu güvenlikli içinde bazılarının kafeteryası bulunan denize yürüme mesafesinde olan sitelerde olan daireler Bunlar genellikle 2 artı 1 seçenekleri tercih edilmekle beraber bir artı birler de bazı sitelerde yer almakta bunların dışında en çok sorulan sorulardan bir tanesi de dairelerdeki mutfak mutfaklar salonda bulunmakta yani Amerikan mutfak tarzında yapılmakta Çünkü burada tercih edilen daha çok bu tarz mutfakları olduğu için buna yapılmakta.

Sıkça sorulan sorulardan bir diğeri de Karasu’da havuzsuz Siteler var mı sorusu oluyor Ben havuz kullanmak istemiyorum ama Deniz aşığıyım diyenlerdenseniz havuzlu sitelerde de daireler mevcut denize çok yakın mesafelerde bulunan bu evlerde de bahçe katı Ara kat ve 3 kat seçenekleri mevcut.

karasu evleri

Kış aylarında fazla gerekmese de yaz aylarına yaklaştığımız zamanlarda tatil isteği hem Ailenizde hem de sizde başlamakta Peki bu tatili fazla masraf yapmadan Kendi evinizde geçirebileceğiniz bir yöntem var mı Evet var o da Karasu’da Karasu Evleri sizlere farklı bir konsepte tatil fırsatı sunmakta alacağınız ev devremülk değil kendi eviniz de bu ev hem sizin tatilinizi yapabileceğiniz bir ev hem de Durdukça değerlenen bir gayrimenkul yatırımı olarak da karşımıza çıkmakta.

Malum herkesin gündeminde olan Kuzey Marmara Otoyolu İstanbul ile karasuyu birbirine çok yakınlaştırmak da yani mesafe neredeyse 1 saat gibi bir süre düşmekte Bu da az aylarında İstanbul’dan Buraya gelecekler için büyük bir avantaj Neden Çünkü cuma günü işten çıktınız saat 5 gibi ailenize aldınız ve İstanbul’daki evinizden yazlığınızı Hareket ettiniz takriben 2 saat sonra molalarla birlikte Karasu’dasınız.

Bu konforu yaşamak için çok şeye ihtiyacınız yok Peki şimdi diyebilirsiniz bir ev almak bu kadar kolay mı diye Aslında Karasu’da bir ev almak bu kadar kolay neden şu anda Karasu’da ir ev almak istiyorsanız Ekşioğlu İnşaat kampanyalarından faydalanabilirsiniz mesela beğendiğiniz daireye yüzde 25 peşinat verdikten sonra 48 ay elden senet ile faiz ödemeden vade farkı ödemeden sahip olabilirsiniz nasıl olduğunu öğrenmek istiyorsanız irtibata geçebilirsiniz.

Karasu’da sadece yaz aylarında yaşam yok Kış aylarında da Karasu’da yaşayabilirsiniz. havuzlu güvenlikli site içi dairelerde aynı zamanda doğalgazlı olduğu için yaz kış yaşayabilirsiniz.Karasudan bir daire almak için geç kalmayın bu yaza kendi evinizde tatilinizi yaparak girin hemde ultra lüx bir tatil ister deniz ister havuz siz nasıl arzu ederseniz…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Ekşioğlu Karasu Yazlık
Merak ettiğiniz tüm konularda bize yazabilirsiniz.
Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Biz Sizi Arayalım

    Aşağıdaki bilgileri doldurup formu gönderin, en kısa sürede müşteri temsilcimiz sizinle iletişime geçsin.

    Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Biz Sizi Arayalım

    Aşağıdaki bilgileri doldurup formu gönderin, en kısa sürede müşteri temsilcimiz sizinle iletişime geçsin.

    Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Hemen Ara : 0 545 797 34 68