Karasu Satılık Yazlık Kent Şehir Merkezinde Sahil Yolu Üzeri Daireler

ekşioğlu karasu

Karasu’da ikincil konut projeleri hızla artıyor Karasu deniz turizmi ve yatırımlar da karşımıza çıkarken bölgedeki gelişmeler inşaat sektörünü olumlu yönde etkilemiştir. Karasu’da özellikle yaz sezonunda yaşanan deniz turizmi ve bunun yanında yer alan alternatif turizim türleri bölgedeki karasu evleri Ve karasu satılık yazlık projeleri gibi ikincil konutların artmasına ortam hazırlamıştır. Bölgede özellikle turizmin gelişmesine bağlı olarak ortaya çıkan karasuda satılık yazlık projeleri ve karasu evlerinin Çoğu yatırımcıları tarafından alınıp sezonluk veya hafta sonu tatili için kullanıp bunun dışında yine bölgeye gelen turizimcilere karasu sahibinden günlük kiralık daire veya karasu sahibinden kiralık yazlık olarak kiralanarak kullanılmaktadır. Ekşioğlu inşaat Karasu da satılık yazlık ve satılık daire gibi ikincil konutların ortaya çıkmasında bölgenin turizim faaliyetlerini yanında iklimi, yer yüzü şekilleri, coğrafi konumu gibi faktörler de etkili olmaktadır. Çünkü bölgede Deniz turizmi ne kadar etkili olsada bu yan faktörler de turizimcilerin karasuyu tercih etmesinde ki önemli doğal faktörlerdır. Bölgede bunun yanında konut projelerini etkileyen ekonomik faktörler ve ulaşım faktörleri gibi noktalar da etkili olmaktadır. Ulaşımın kolay sağlanamadığı Bir bölge turizim açısından ne kadar elverişli olursa olsun bölgenin tercih edilebilirliğini düşürecektir.

karasu-satilik-yazlik-kent-sehir-merkezinde-sahil-yolu-uzeri-daireler-1

Deniz Turizmi Karasu

Karasu’da deniz turizminin ve alternatif turizim türlerinin her yıl biraz daha gelişme göstermesi, bölgeye gelen turist sayısının günümüzde 700.000’leri bulması bunun yanında alternatif turizim seçenekleriyle Karasu’nun her sezon turistleri bünyesine çekmesi, günübirlik ziyaretçiler ve hafta sonu bölge ziyarete gelen turistlerin sayısındaki artış Karasu’da özellikle bu ikinci konutların gelişmesine etki etmiştir. Bölgeye gelen turistler ve Karasu’nun aldığı dış göç bölgedeki konut açığını artırmış, bu açığı kapatmak içinse bölgede mevcut durumdaki inşaat firmalarının yanına yenileri eklenip karasu evlerinin ve karasu yazdıklarının yapımı hızlandırıp bölgede pek çok konut projesi yerini almıştır. Pekçok inşaat şirketinin hem bölgedeki yatırımları hızlandırmak hem de turizmin gelişmesine katkı sağlamak amacıyla Karasu’da yükselt diye yazlık ve daireler günümüz koşullarına göre oldukça modern olup, denize yürüme mesafesinde yer alıp, Site içlerinde yer alan özellikleri ile oldukça cazip ve çekici fırsatlar sunmaktadır.

karasu-satilik-yazlik-kent-sehir-merkezinde-sahil-yolu-uzeri-daireler-2

 

Yatırım Ve Karasu Evleri

Bölge genelindeki konut projelerini günümüzde internet platformunda erişip inceleyebilme şansına sahip olan yatırımcılar konutlar hakkında daha fazla bilgi sahibi olup yatırımlar için ne derece uygun olduğu kanısına varabilmektedirler. Denize sıfır konumda başlayan konut projeleri Karasu’nun muazzam doğasıyla ve güzellikleri ile birleştirildiğinde aynı zamanda yatırımlar için de oldukça uygun bir nokta Haline geldiği için konutların tercih edilebilirliği artmıştır. Bölgede yer alan yazlık daire gibi ikinci konutlar yatırımcıları tarafından hiç kullanılmayacak olsalar bile seneler içinde aldıkları değil ile çekici bir hale gelip yatırımcıların birikimlerini değerlendirebilecekleri en uygun yerlerden birisidir. Şehrin içinde yeni bir kent oluşturan bu modern konut projeleri yatırım ve tatil fırsatlarını aynı anda sundukları için aynı zamanda konum olarak pek çok büyük ile yakın mesafede olup ulaşım şartlarının oldukça uygun olması sebebiyle seçilmektedir. İster yatırım için olsun ister tatilini değerlendirmek için karasuya gelen yerli ve yabancı turistler bölgenin kalkınmasına büyük bir etki etmektedir. Karasudaki deniz turizmi ve alternatif turizim türleri bölgede hem emlak konut piyasasına canlılık getirmekte hem de bölge esnafının ve işletmecilerinin yüzünü güldürmektedir.

karasu-satilik-yazlik-kent-sehir-merkezinde-sahil-yolu-uzeri-daireler-3

Karasuda satılık daireler

Karasu’nun turizim den aldığı pay yadsınamayacak derecededir. Turistlerin karasuya ve karasu ekonomisine olan olumlu etkilerini artırmak ve bölgedeki turizim faaliyetlerine katkı sağlamak amacıyla her geçen sezon yeni projelerin yükseldiği bölgede birikimlerinizi değerlendirip binlerce yatırımcının konut sahibi olduğu Karasu’da yazlık ve daire fırsatlarını değerlendirip, karlı bir yatırıma ortaklık etmek ve uzun soluklu bir tatilin tadını çıkarmak istiyorsanız sizleri hafta sonları düzenlediğimiz ücretsiz karasu turlarıyla bölgeye bekliyoruz. Bölgedeki onlarca konut projesi içerisinde zevkinize ve bütçenize hitap eden yazlık veya daireyi günümüz koşullarına göre oldukça ucuz ve uygun sayılabilecek nitelikte ki fiyatlardan alıp ister 24 ay sıfır faiz seçeneğine isterseniz banka yoluyla uzun vadelerde düşük ödeme seçenekleriyle ödeyip kendi konutunuzda uzun soluklu bir tatilin tadını çıkarırken aynı zamanda karlı bir yatırıma da ortak olacaksınız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Ekşioğlu Karasu Yazlık
Merak ettiğiniz tüm konularda bize yazabilirsiniz.
Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Biz Sizi Arayalım

    Aşağıdaki bilgileri doldurup formu gönderin, en kısa sürede müşteri temsilcimiz sizinle iletişime geçsin.

    Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Biz Sizi Arayalım

    Aşağıdaki bilgileri doldurup formu gönderin, en kısa sürede müşteri temsilcimiz sizinle iletişime geçsin.

    Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Hemen Ara : 0 545 797 34 68