Karasuda Satılık Daire Denize Sıfır Yazlıklar

karasu satılık yazlık

Karasu satılık daire ilanlarını uzun bir süredir takip edenler için kampanyalar kaçırılmayacak fırsatlara dönüşüyor. özellikle indirim olduğu zamanlarda haberdar olmak istiyorsanız bu tür ilanları takip etmeniz gerekir.

Önceki yıllara göre Karasu satılık daire fiyatları artmış bulunuyor. Bunun sebebi bölgeye olan talep rağbet çünkü buradaki arsalar artık bir hayli azaldı. bölgeye gelen yatırımlarla birlikte fiyatlarda arsa fiyatları da çok artınca bu da Karasu Evleri fiyatlandırmasında arsa payının yükselmesine sebep oldu.

Bu durum Karasu’da daha önceden yatırım yapanları sevindirirken ev almayı düşünenlere de biraz üzmüş olabilir çünkü daha önce alanlar prim yapmış oldular ama karasudan ev almak isteyenler de fiyatlarının artması ile birlikte bütçelerinin daha da zorlanacağını düşünmektedir.

karasu satılık daire

Karasu Satılık Daire Eşyalı Daireler

Evinizi alıp kiraya verebilirsiniz eşyalı yazlık daireler yaz aylarında çok tercih ediliyorAncak bu fırsatlar hala kaçmış değil neden, elden senet ile daire alabileceğiniz kampanyalar mevcut bu kampanyalar ile alacağınız eve herhangi bir ekstra vade farkı ya da faiz ödemeyeceksiniz için daireyi uygun bir fiyata almış oluyorsunuz yani kar cebinizde kalmış oluyor.

Özellikle herkesin istediği lunapark civarı satılık yazlık ya da 32 evler civarında Yalı Mahallesi’nde olan yerler tercih edilmekte ancak Karasu’da her yer gelişiyor. Yenimahalle bölgeler yeni tercih edilen yerleri arasında birçok farklı Mahallesi ile farklı projeleriyle zaten Karasu Trend olarak yükselmekte.

karasuda satılık daire

Karasu Merkezde Satılık Kışlık Daireler

Ailenizle beraber oturabileceğiniz havuzlu güvenlikli site içi hem yazlık hem kışlık bahçeli müstakil konforunda evler arıyorsanız adres Karasu diyebiliriz her yıl İstanbul’dan gelen yüz binlerce kişiyi ağırlayan, evet yanlış duymadınız yüz binlerce aileyi ağırlayan bir tatil beldesi olan karasuyu görmenizi tavsiye ederiz.

Karasu inşaat olarak son yıllarda gelişmiş olan ve devam eden bir bölge tatil beldesi aynı zamanda yatırım içinde en çok tercih edilenler arasına giriyoe çünkü aldığınız gayrimenkul konut heryerde prim yapar ancak Karasu satılık yazlık artıları açısından daha çekici aldığınız ev prim yaparken sizde keyfini çıkarın tatilinizi yapın .

Hemde havuzlu güvenlikli denize yakın konumda merkezi lokasyondaki evinizde işte size neden Karasu sorusunun bir başka cevabı daha…

Bölge hakkında bilginiz yoksa hafta sonları düzenlenen üctersiz Karasu turlarına katılarak inceleme yapabilir beklide bir daire sahibi olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Ekşioğlu Karasu Yazlık
Merak ettiğiniz tüm konularda bize yazabilirsiniz.
Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Biz Sizi Arayalım

    Aşağıdaki bilgileri doldurup formu gönderin, en kısa sürede müşteri temsilcimiz sizinle iletişime geçsin.

    Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Biz Sizi Arayalım

    Aşağıdaki bilgileri doldurup formu gönderin, en kısa sürede müşteri temsilcimiz sizinle iletişime geçsin.

    Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Hemen Ara : 0 545 797 34 68