Karasu Satılık Daire Yazlık

karasu satılık daire

Evet en çok tercih edilen Karasu satılık daire projeleri nin başında Ekşioğlu İnşaat’ın yapmış olduğu evler geliyor Karasu satılık yazlık denince akla gelen lider firma Ekşioğlu İnşaat bugüne kadar ellinin üstünde proje teslim etmiştir. birçok farklı mahallede 32 evler, Aziziye ,Yalı Mahallesi gibi yerlerde farklı projelerde binlerce aileyi daire sahibi yapmanın gururunu yaşayan Ekşioğlu kendi bünyesinde yaptığı elden senet imkânlarıyla birçok aileyi lüks site içi havuzlu güvenlikli denize yakın olan lokasyonlarda ev sahibi yapmıştır.

Karasu Evleri neredeyse İstanbul’daki fiyatları yaklaştı, bunun sebebi bölgede devam eden yatırımlar ve bundan sonraki yapılacak projeler. Mesela İstanbul’la Karasu’nun arasını bir saat gibi bir mesafeye düşürecek olan yeni yolun ardından, bu fiyatlar daha da yükselecek yani Karasu satılık arsa fiyatları yükseleceği için ev fiyatları da haliyle bu yükselişten etkilenecektir.

İlerleyen yıllarda Karasu adeta bir tatil kenti haline gelecektir. zaten şu anda yaz aylarında bu talep oldukça yerinde İstanbul’dan 750 – 800 bin kişiyi ağırlayan Karasu 28 kilometre kumdan Plajı dolu oluyor.

karasu satılık daire

Karasu Evleri Ve Çevre

Dalgakıranları cankurtaranları ve çakılsız kumsalı ile sizleri tatile bekliyor. her yaz misafiri ziyaretçi sayısı artan bölge kendini yenileyecek geliştirecek projeleri de imza atıyor. Karasu Belediyesi birçok sosyal projeye imza attı ve atmaya devam edecek. bunlardan bir tanesi de Karasu sahil Parkı olarak gösterebiliriz.

Karasu Satılık Daire İlanları Bahçeli Denize Yakın Evler

Bölgede geçtiğimiz yıllarda alışveriş merkezleri restoranlar eğlence mekanları hızlı artmış durumda. Türkiye yaz aylarında tatil yapacak aileler için birçok imkanı aynı anda aynı yerde bulunduran Karasu tercih edilen mekanların adreslerin başında gelmekte. Karasu kiralık yazlık arayanlar için de uygun bir yer sadece yaz aylarında konaklamak istiyorsanız Pansiyon ya da otel seçenekleri var.

karasu satılık yazlık daire

Karasu satılık yazlık ilanları çok olabilir kiralık için yaz aylarında Ancak yer bulmanız oldukça zor olabilir .Özellikle bayramlarda ve resmi tatillerde sizde bu tatil kentinde güzel bir dairem olsun evim olsun istiyorsanız kampanyaları takip etmenizi tavsiye ederiz. özellikle senet kampanyalarıyla hiç faiz ödemeden Kredi ihtiyaç duymadan vade farkı olmadan elden senetle daire sahibi olabilirsiniz hemde  yüzde yirmi peşinat  verdikten sonra evinize oturarak dairenizi teslim alarak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Ekşioğlu Karasu Yazlık
Merak ettiğiniz tüm konularda bize yazabilirsiniz.
Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Biz Sizi Arayalım

    Aşağıdaki bilgileri doldurup formu gönderin, en kısa sürede müşteri temsilcimiz sizinle iletişime geçsin.

    Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Biz Sizi Arayalım

    Aşağıdaki bilgileri doldurup formu gönderin, en kısa sürede müşteri temsilcimiz sizinle iletişime geçsin.

    Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Hemen Ara : 0 545 797 34 68