Ekşioğlu Karasu Plajda Yazlık Fiyatları

ekşioğlu karasu

Ekşioğlu Karasu plajda yazlık fiyatları diğer semtlere oranla daha yüksektir. Bunun sebebi plaja yakınlıktır. Plaja yürüme mesafesinde ulaşılabilmesi sebebi ile bu civardaki konutlar daha yüksek fiyatlar ile satılmaktadır. Örneğin Karasu liman bölgesinden bir yazlık satın almak istediğinizde 120.000 TL ye rahatlıkla alım yapabiliyorsanız, plaj bölgesinde bu rakamlar minimum 130.000 civarındadır. Bu fiyatlardaki minimum kavramı ise 1+1 daireler için söylediğimiz satış bedelleridir. Firmamız aracılığı ile yapılıp satışa sunulan konutlar içerisinde istediğiniz özelliklerdeki milyonlarca konut projesi bulunmaktadır. Önemli olan bütçe ayarlamalarınızı doğru yapmanızdır. Bütçe ayarlamanız doğru olduktan sonra zorlanmadan rahatlıkla yazlık konutlarınıza kavuşabilirsiniz.

Ekşioğlu Karasu Konut Projeleri

 

Ekşioğlu Karasu plajda yazlık fiyatları hususunda bilgi almak istediğinizde firmamızın web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Web sitemizde bulunan projelerimiz için belirlediğimiz satış fiyatları hakkında genel bir bilgi edindikten sonra detayları görüşmek için ise satış ofislerimizde misafirimiz olabilirsiniz. Satış ofislerimizde yer alan hali hazırda satışa sunulan yazlık konutlarımızın satış fiyatları, ödeme seçenekleri hususunda daha detaylı bilgileri edinme şansınız bulunmaktadır. Gerek TV reklamlarında gerekse gazete ilanlarında da sıklıkla görebileceğiniz konut satışları ile ilgili en garanti bilgiye firmamızdan ulaşmanız daha doğru olacaktır. Sonuç itibari ile ince ayrıntıları bulunan fiyat ve ödeme koşulları tek bir başlığa sığdırılamayacak kadar geniştir. Firmamız yılların tecrübesi ile yapı sektöründe öncü konumuna ulaşmış bir işletme olarak Karasu genelinde de oldukça büyük projelere imza atmaktadır.

karasu satılık yazlık

Ekşioğlu Karasu plajda yazlık fiyatları ile ilgili kulaktan dolma bilgilere inanarak çok pahalı olduğu düşüncesine kapılmamalısınız. Her zaman için merak ettiğiniz konular hakkında firmamızı arayabilir, ofislerimizde ziyaretimize gelebilirsiniz. Bu sayede ilk ağızdan merak ettiğiniz tüm bilgileri edinmiş olursunuz. Plajda evler çok pahalı, yanına yaklaşılamıyor diyenlerin pahalı kavramını bir analiz etmelisiniz. Örneğin asgari ücretle tek başına çalışan bir kişinin alım gücü ile iki kişi üst düzey yönetici konumunda çalışan kişilerin alım gücü aynı olmayacaktır. Dolayısı ile pahalı kavramı burada ehemmiyetini yitirmiş olacaktır. Bu sebeple bütçenizin elverdiği ölçülerdeki yazlık konutları tercih etmeniz durumunda çok da zorlanmadan rahatlıkla konut sahibi olabileceğinizi unutmamalısınız.

Ekşioğlu Karasu konut projeleri içerisinden yazlık konut sahibi olmak istediğiniz her an sizlerin yanınızda ve destekçiniz olmaktayız. Konut projelerimiz için her hafta sonu düzenlediğimiz turlara katılım sağlayarak yerinde görme imkanını vermekteyiz. Proje kapsamında tarafınıza sunmuş olduğumuz gerek site gerek tekil binalarda dilediğiniz özelliklerdeki binlerce konutumuzu görme imkanı elde etmiş olursunuz. Yazlık konutlarımızı gördükten sonra aklınıza yatan, zevkinize uygun bir konut için karar vermeniz halinde de sizleri satış ofislerimizde ağırlamaktayız. Konut projelerimiz içerisinde yer alan daire seçeneklerimiz epey fazla olduğu için belki de tercihte zorlanacaksınız. Sizler için önemli olan hususları göz önüne alarak projelerimizi bu bağlamda değerlendirmeniz daha doğru olacaktır.

karasu evleri

Karasu Evleri Ekşioğlu Karasu konut projelerimizden istediğiniz her hangi bir konut ile ilgili sorularınızı firmamızın web sitesindeki iletişim numaralarımızdan yararlanarak yetkililerimize iletebilirsiniz. Sizin için bir yazlık konutta olmazsa olmaz olan seçenekleri belirlediğinizde sorularınıza alacağınız yanıtlar daha net olacaktır. Örneğin, bir yazlık konutta yüksek katlardan birinde daire sahibi olmak istiyorsanız asansör olmazsa olmazınız olabilir. Bunun için projelerimizde yer alan asansörlü konut projelerimize sizleri yönlendirebilmekteyiz. Önemli olan burada sizlerin isteklerinizi en başından firma yetkililerimiz ya da satış sorumlularımıza iletmenizdir. Boşuna bir vakit kaybı yaşamamak adına aklınızda bulunan yazlık modeli ile örtüşen bir projeyi görmeniz daha doğru olacaktır. Örneğin yazlık konut projelerimizde otoparkı bulunan konutlar da bulunmaktadır, bulunmayanlar da. Eğer bir aracınız var ise otoparklı bir projeyi görmek istemeniz en doğal hakkınızdır.

karasu satılık yazlık

Ekşioğlu evleri Karasu konut projeleri arasında geniş balkonlara sahip olan, balkonunda çay ve kahvenizi yudumlarken güneşlenebileceğiniz bir konut arıyorsanız tam doğru adresi bulduğunuzu sizlere söyleyebiliriz. Geniş balkon özelliklerine sahip olan yazlık konutlarımız balkon sefasını seven müşterilerimizin en fazla tercih ettiği modellerdir. Bunun haricinde Amerikan mutfaklı küçük çaplı bir yazlık konut sahibi olmak istediğinizde de nokta atışı olarak sizleri direk olarak bu özelliklere sahip projelerimiz ile tanıştırmaktayız. Yazlık dairelerimizdeki seçeneklerde birçok projeyi birden gezmenin aslında bir anlamı yoktur. Önemli olan zihninizde anlamlandırdığınız projeleri gezmenizdir.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Ekşioğlu Karasu Yazlık
Merak ettiğiniz tüm konularda bize yazabilirsiniz.
Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Biz Sizi Arayalım

    Aşağıdaki bilgileri doldurup formu gönderin, en kısa sürede müşteri temsilcimiz sizinle iletişime geçsin.

    Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Biz Sizi Arayalım

    Aşağıdaki bilgileri doldurup formu gönderin, en kısa sürede müşteri temsilcimiz sizinle iletişime geçsin.

    Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Hemen Ara : 0 545 797 34 68