Ekşioğlu KarasuTatil Cenneti Karasu’da Yaşam Kentleri

karasu satılık yazlık

Son zamanların en popüler tatil köylerinden olan ve yaz aylarında yaklaşık 700.000 turistin tatil amaçlı ziyaret ettiği Karasu’da, hayat son 10 yılda canlandı. Ekşioğlu Karasu Bundan önceleri çoğu kimsenin bilmediği Sakarya ilimizde bulunan bu ilçe, şimdilerde bir tatil cenneti haline gelmiş durumda. Karasu’nun gelişmesine çok büyük destek sağlayan Ekşioğlu İnşaat, bu ildeki yeni projelerini hız kesmeden hayata geçirmeye devam ediyor. Beldenin birçok yerinde Karasu Ekşioğlu İnşaat’tan satılık daireler bulmanız mümkün. Kolay satın alım imkânları sunan Ekşioğlu İnşaat tatil severlere hitap edecek çok mükemmel mimari yapılar oluşturmuş durumda. Üstelik buraları yakından görüp karar verebilmeniz için ücretsiz gezi turları da planlıyor. Her hafta sonu gerçekleşen bu turlar sayesinde Yaşam kentlerimizi gezebilir, Karasu’nun güzelliklerine yakından şahit olabilirsiniz.

ekşioğlu karasu

Birbirinden Farklı Projeler Sizleri Bekliyor

Karasu’nun son 10 yılda tatil cenneti haline gelmesindeki en büyük pay tabii ki de Ekşioğlu İnşaata ait. 10 yıl içerisinde Karasu’ya 20 den fazla yaşam kenti kazandıran Ekşioğlu İnşaat, Ekşioğlu City ve Yeşil Vadi gibi yapılarıyla Karasu’da lider firma konumunda. Karasu Ekşioğlu İnşaat’tan satılık daireler almak için bir sürü insan başvuru yapmaktadır, siz de bu insanlardan birisi olmak istemez misiniz? Karasu’yu sadece bir tatil merkezi olarak nitelendirirsek yanlış olur. Yaz ve Kış aylarında ailenizle birlikte çok güzel vakit geçirmeniz için tasarlanmış olan yaşam kentleri,  kaymaz peyzaj tasarımı, mantolama ile yalıtılmış binalar ve doğalgaz sistemleri ile de kışın yaşamanız için güzel bir mekân. Karasu’nun hastane, alışveriş merkezi ve üniversite gibi yaşam yerlerine çok yakın mesafede bulanan bu siteler, site dışına çıkmadan vakit geçirebileceğiniz çeşitli sosyal alanlarla donatılmış harika bir sosyalleşme mekânıdır aynı zamanda.

ekşioğlu karasu

Daire Satın Alabilmeniz İçin Özel İmkanlar

Karasu Ekşioğlu İnşaat’tan satılık daireler alabilmeniz için bankalardan kredi almak zorunda değilsiniz. Karasu’nun en güzel yerlerinde bulunan denize sıfır konumdaki sitelerden daire sahibi olmak için %25 peşinat şartı aranıyor. Senetle yapılan bu satışta peşinatı ödedikten sonra tapunuzu alıyor ve geri kalan tutarı taksit olarak ödüyorsunuz. 40 aya kadar vade şansınız var. Ayrıca Yeni projelerimize özel lansman fiyatlarımız bulunmaktadır.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Ekşioğlu Karasu Yazlık
Merak ettiğiniz tüm konularda bize yazabilirsiniz.
Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Biz Sizi Arayalım

    Aşağıdaki bilgileri doldurup formu gönderin, en kısa sürede müşteri temsilcimiz sizinle iletişime geçsin.

    Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Biz Sizi Arayalım

    Aşağıdaki bilgileri doldurup formu gönderin, en kısa sürede müşteri temsilcimiz sizinle iletişime geçsin.

    Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Hemen Ara : 0 545 797 34 68