Karasuda Satılık Yazlık Neden Alınır

karasu satılık yazlık

Karasu Evleri yaz ve kış aylarında da yaşayabileceğiniz bir bölge sadece yaz aylarında yoğunluk olması bölgede sadece yazın yaşam varmış gibi bir algı oluşturması çok da doğru değil, Karasuda satılık yazlık evleri ve ilanları hakkında araştırma yapıyorsanız alacağınız evin Isıtma sistemi’nin Doğalgaz kombi olmasına dikkat edin.

Yeterli kış aylarında ısınma probleminiz yoksa zaten bir sıkıntı da yok demektir. Karasu’daki daireler farklı kriterlere göre geniş metrekare ve farklı oda sayısı olan site içi havuzlu bahçeli konforlu dairelerdir.

karasuda satılık yazlık

Karasuda Satılık Yazlık Alacaklar İçin

Birçok seçenek Karasu’nun farklı mahallelerinde farklı konseptlerde karşınıza çıkacaktır. Yalı Mahallesi, Aziziye Mahallesi bunlardan en çok bilindik mahalleler arasında yer alır. Karasu site içi konforlu evlerinin yanı sıra denizi ile de sizlere güzel bir tatil geçirebileceğiniz imkanlar sunmakta.

Çakıl taşının olmadığı kumdan oluşan uzun bir plaj sizleri bekliyor, bu plajda aynı zamanda denizde Belirli aralıklarla dalgakıranlar yapılmıştır bu dalgakıranlar önlerinde rahatlıkla yüzebilirsiniz.

İstenmeyen durumlara karşı da cankurtaranlar zaten denizin kenarında görev yapmaktadır bu Kumsal mavi Bayraklı bir plajdır, yani temiz deniz anlamını taşır aynı zamanda bu kumsalın hemen üst tarafında yapılan şehir merkezi ile kumsalın birleştiği noktada yapılmış olan Karasu sahil Parkı da yaz akşamlarının eğlence mekanlarının başında geliyor.

Karasu Evleri Ve Sahil Parkı

içindeki küçük konser alanında her akşam başka bir etkinlik başka bir konser olurken parkın ortasında bulunan çay bahçesinde oturup denize karşı ailenize ya da misafirlerinizi keyifli sohbetler yapabilirsiniz daire özelliklerine dönecek olursak daireler de özellikle yaz aylarında ki kullanımlar düşünerek barbekü yapılmakta.

Yani her balkonda barbekü bulunmakta özellikle bahçe katlarında misafir ağırlamak ya da eğlenmek daha keyifli zaman geçirmek mümkün balkonunuza barbekünün yaparken ön tarafta misafirlerinizi arayabilirsiniz.

Zaten site içi yerler olduğu için güvenlikli yerlere olmuş oluyor Sizde Karasu’da bir daire almak istiyorsanız farklı seçenekleri değerlendirebilir senet ile daire sahibi olabilirsiniz yüzde 20-25 peşinat daha sonra geri kalan kısmını 24 ay ya da 36 ay elden senetle ödeyerek  daire sahibi olabilirsiniz.

karasuda satılık daire

Ve bu ödeme şekli ile hiç faiz ödemeden dairelere sahip olabilirsiniz, peki buraları nasıl görürüm diye düşünüyorsanız hafta sonları ücretsiz Karasu turlarına katılarak buraları yerinde görme imkanına sahip olabilirsiniz.

Karasu’da daire fiyatları son zamanlarda artış gösteriyor bunun sebebi de bölge olan talep arsaların azalması ve Karasuda satılık yazlık ilanlarındaki yoğunluk sebep olarak gösterilebilir kış aylarında devam eden kampanyalar yaz aylarında o kadar da çok olmadığı için kış aylarında hazırlık yapmanız sizin için üzere olan tabii ki olabilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Ekşioğlu Karasu Yazlık
Merak ettiğiniz tüm konularda bize yazabilirsiniz.
Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Biz Sizi Arayalım

    Aşağıdaki bilgileri doldurup formu gönderin, en kısa sürede müşteri temsilcimiz sizinle iletişime geçsin.

    Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Biz Sizi Arayalım

    Aşağıdaki bilgileri doldurup formu gönderin, en kısa sürede müşteri temsilcimiz sizinle iletişime geçsin.

    Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Hemen Ara : 0 545 797 34 68