Karasu Satılık Yazlık Kritere Sahip Emlak Sahibinden Daire Ve İlanlar

karasu-satilik-yazlik.

Karadeniz’in en eşsiz yerlerinden biri olan ve yenilenen yüzüyle Ekşioğlu İnşaat Karasu ile birlikte yatırım fırsatı haline dönüşen Sakarya Karasu Evleri denince akla ilk gelen uzun ve geniş plajıdır.

karasu-satilik-yazlik-kritere-sahip-emlak-sahibinden-daire-ve-ilanlar

Karadeniz’in en önemli plajlarından biri olan Karasu plajı harika bir tatil merkezidir. Köklü tarihiyle Frigya dönemine kadar geçmişi olan Karasu Roma ve Bizans kültürüne de ev sahipliği yapmıştır. Sakarya nehri Karadeniz’e Karasu Yeni Mahalle’den dökülür. Yeryüzündeki cennet olarak tabir edilen “Acarlar Longozu” keşfedilmeyi bekleyen, nesli tükenmekte olan ve daha bir çok farkı bitki türüne ev sahipliği yapan bu muhteşem yer yine Karasu’da bulunur. 30 kilometre uzunluğa sahip Karadeniz’in doğusuna dökülen “Madenderesi” yine Karasu’nun eşsiz güzelliklerinden biridir. Bunların dışında saymakla bitmeyen doğal güzelliklere sahip olan Karasu’da Ekşioğlu İnşaat sizlere muhteşem satılık daireler sunmaktadır

karasu-satilik-yazlik-kritere-sahip-emlak-sahibinden-daire-ve-ilanlarkarasu-satilik-yazlik-kritere-sahip-emlak-sahibinden-daire-ve-ilanlar-1

Ekşioğlu İnşaat uzun süredir yeni projeler geliştirilen Karasu’da siz ayrıcalık yaşamak isteyenler müşterilerine birbirinden harika doğa manzaralı daireler sunmakta. Ekşioğlu İnşaat alacağınız daireler tamamen bütçenize uygun olup faizsiz olarak taksitlendirilir. Çeşitli ödeme yöntemleri içerisinde peşin ödeme, taksitli ödeme, kredili ödeme, senet ile ödeme seçenekleri mevcut. Tek kat, dubleks, tripleks gibi seçeneklere sahip olan dairelerimizde, kombi, klima,  gibi iç mekan özelliklerinin yanı sıra. Site bünyesinde, havuz, otopark, asansör ve güvenlik hizmetleri mevcuttur. Karasu’nun doğasıyla sizi iç içe getiren satılık dairelerimiz Karasu’nun doğasıyla uyumlu projelerle hazırlanmıştır. Test aşamasından geçilirmiş güvenilir, temiz dairelerimizi web sitemizden inceleyebilirsiniz. Merak ettiğiniz her konuda aşağıda verilecek iletişim numarasından telefonla ulaşabilir, dilediğiniz bilgiye ulaşabilirsiniz. Yine dilerseniz Ekşioğlu inşaat tarafından karşılanan ücretsiz Karasu turuna katılabilir, dairenizi satın alacağınız eşsiz güzellikteki Karasu hakkında daha net önbilgi sahibi olabilirsiniz.

karasu-satilik-yazlik-kritere-sahip-emlak-sahibinden-daire-ve-ilanlar-2

Eğer siz de Karasu satılık daire, Karasu satılık yazlıklardan birini almayı düşünüyorsanız aşağıdaki iletişim seçeneklerinden biriyle Ekşioğlu inşaata ulaşabilirsiniz.

https://www.eksioglukarasuyazlik.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Ekşioğlu Karasu Yazlık
Merak ettiğiniz tüm konularda bize yazabilirsiniz.
Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Biz Sizi Arayalım

    Aşağıdaki bilgileri doldurup formu gönderin, en kısa sürede müşteri temsilcimiz sizinle iletişime geçsin.

    Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Biz Sizi Arayalım

    Aşağıdaki bilgileri doldurup formu gönderin, en kısa sürede müşteri temsilcimiz sizinle iletişime geçsin.

    Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Hemen Ara : 0 545 797 34 68