Karasu Evleri Yazlık Karasuda Bakılır

karasu evleri

Karasuda satılık daireler ve karasu evleri günümüzün en fazla tercih edilen ikincil konut yatırımlarıdır. İkincil konutlar bugün turizmin gelişimine bağlı olarak gelişme gösteren yatırımcıların çoğu zaman tatillerini değerlendirmek için sahip oldukları konutlardır. Bu konutların en iyi örnekleri bugün Sakarya’nın karasu ilçesi sınırlarında yer alan karasu satılık yazlık ları ve karasu satılık evleridir. Yatırımcıların sezonluk veya hafta sonlarını değerlendirmek için kullandıkları konutlardır.

karasu-evleri-yazlik-karasuda-bakilir-1

Bugün ülkemizde ikincil konutların yer seçimini belirleyen beşeri faktörler bulunmaktadır. Bölgenin coğrafi konumu, iklimi ve yeryüzü şekilleri ikincil konutların oluşmasında göz önüne alınan doğal faktörler olarak karşımıza çıkarken; ekonomik faktörler ve ulaşım olanakları da belirleyici etmenlerdir. Karasu da doğal çekiciliklerin oldukça fazla olması ve lokasyon olarak büyük şehirlere oldukça yakın mesafede yer alması bunun yanı sıra karasuda son yıllarda turizmin gelişme göstermesi bölge genelinde ikincil konut yatırımlarında ciddi bir artış yaratmıştır. Karasu da artan turizm potansiyeli, bugün karasuyu tercih eden turizmci sayısının yıldan yıla artması bölge genelinde geniş bir yer edinen emlak konut projelerinde de artış yaşanmasını sağlamıştır. Bölgeye gelen yüksek talep bunun yanı sıra karasu da özellikle yaz sezonunda hafta sonları turizmcilerin gösterdiği artış bölgede en fazla emlak konut sektörünü etkilemiştir. Çünkü bugün Karasunun turizm özelliklerinden etkilenen ve bunun yanı sıra önümüzdeki yıllarda hem lokasyonundan hemde turizm özelliklerinden dolayı bölgenin tercih edilebilirliğinin artması bölgeye gelen turizmcileri etkilemekte, bugün turizmciler bu sebeplerden dolayı karasuda konut edinmeye başlamışlardır. ancak karasuda ikincil konut yatırımlarına olan talep büyük artışlar gösterse de bugün bölgedeki ikincil konut yatırımı anlayışı değişmeye başlamıştır. Çünkü konumuyla ve turizm özellikleriyle ön plana çıkan karasunun son yıllarda oldukça büyük ulaşım ve sanayi projelerine ev sahipliği yapması ve bunun yanı sıra karasu limanının tamamlanması Karasunun değerini ciddi boyutlarda artırmış, turizm faktörlerini değerlendirmek için karasuya tercih eden yatırımcılar ek olarak son yıllarda bölge karlı konut yatırımlarıyla da yatırımcıların hayli ilgisini çekmektedir. Yatırımcılar tatil olanakları değerlendirmek ve ya karasuda yaşamak için değil birikimlerini karlı bir yatırım aracına dönüştürmek için karasu evlerini tercih etmeye başlamışlardır.

karasu-evleri-yazlik-karasuda-bakilir-2

Konut yatırımlarının değerlerini sadece bir kaç yılda neredeyse iki katına katlaması ve bunun yatırımcılara duyurulması yatırıcılar için oldukça büyük bir fırsat oluşturmuş, konut yatırımı yapmak isteyen ancak bölge seçimi konusunda kararsız kalan yatırımcılar veyahut da birikmişlerini en iyi şekilde değerlendirmek isteyen yatırımcılar bu karlı bölgede konut sahibi olarak kazançlı bir yatırım yapmak için karasu yazlıklarını değerlendirme altına almışlardır.karasu evleri
Karasu da birikimlerinizi değerlendirebileceğiniz oldukça fazla seçenek yer almaktadır. Karasunun hemen her noktasında ve mahallesinde yer alan konut projeleri her geçen gün yatırımcılarla buluşmaktadır. Yatırımcılar oldukça geniş bir platform olan karasu gayrimenkul sektöründeki bu yatırım fırsatları arasında isten bütçeleri isterlerse ihtiyaçları dahilinde bir konut projesi bulup, bu konutlara oldukça avantajlı fiyatlara ve çeşitli kampanyalarla sahip olabilmektedir. Karasunun bu karlı konut yatırımlarını ister elde ettiği değer açısından isterseniz tatilinizi açısından değerlendirmeye başlamak için Ekşioğlu inşaat satış ofisini ziyaret edebilirsiniz. Karasunun en farklı konut projelerinin mimari olan Ekşioğlu inşaatın isten banka kredili isterseniz elden 40 ay 0 faiz elden senet seçenekli ödeme koşullarını değerlendirebilirsiniz.

karasu-evleri-yazlik-karasuda-bakilir-3

Bu konut projelerini değerlendirmek için karasuya kendi imkanlarınızla ziyaret edebileceğiniz gibi Ekşioğlu inşaatın İstanbul’dan vermiş olduğu ücretsiz karasu turlarına katılım sağlayarak da ziyaret edebilirsiniz. Ücretsiz karasu turu servis kaydınızı 0212 503 48 83 numaralı telefonu arayarak oluşturabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Ekşioğlu Karasu Yazlık
Merak ettiğiniz tüm konularda bize yazabilirsiniz.
Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Biz Sizi Arayalım

    Aşağıdaki bilgileri doldurup formu gönderin, en kısa sürede müşteri temsilcimiz sizinle iletişime geçsin.

    Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Biz Sizi Arayalım

    Aşağıdaki bilgileri doldurup formu gönderin, en kısa sürede müşteri temsilcimiz sizinle iletişime geçsin.

    Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Hemen Ara : 0 545 797 34 68