Karasu Evleri Sahibi Olmak Merkeze Denize Çok Yakın Havuzlu Daireler

karasu-satilik-yazlik-proje-fiyat-ilanlar-3

Karasu evleri ve karasu satılık yazlıkları son yılların en popüler ve en hızlı prim yapan emlak konut projeleri arasında yer alarak yatırımcıları cezbetmeye devam ediyor. Her bakımdan ve her zaman yatırımcılarına büyük kazançlar sağlayan karasu satılık daire leri ve satılık karasu evleri bu sebeptendir ki bugün yatırımcılar tarafından büyük talep görmektedir. Yatırımcılar oldukça karlı olan ve kısa sürelerde aldıkları değerle büyük kazançlar sağlayan karasu satılık yazlık  olan ilgili yaz yaz sezonunun yaklaşmaya başlamasıyla artırmışlardır. Ayrıca bugün Ekşioğlu inşaatın düzenlemiş olduğu ödeme kampanyası da bölgeye olan talebi büyük ölçüde artırmıştır.

karasu-evleri-sahibi-olmak-merkeze-denize-cok-yakin-havuzlu-daireler-1
Bugün pek çok yatırımcının en büyük hayallerinden biri konut sahibi olmaktır. Ancak konut yatırımı yaparken bu konutlara 0 faiz oranıyla sahip olmakta bugün yatırımcıların beklentileri arasında yer almaktadır. Yatırımcıların gelir düzeylerine göre aylık ödeyebilecekleri miktarı belirleyip konut projelerini değerlendirirken bu tutarları göz önünde bulundurmaktadırlar. Yani yatırımcılar bugün karasu da yer alan konutlara banka kredisinin yanı sıra elden senetle ödeme seçeneği ile de sahip olabilmektedir. Senetle ödeme seçeneği pek çok yatırımcı için oldukça avantajlı bir seçim olsa da taksit oranlarının banka kredisi ödemesine oranla yüksek olması su seçeneği tüm yatırımcıların değerlendirmesine olanak vermemektedir. bu yüzden karasu da yer alan inşaat şirketleri bu durumu göz önüne alarak en iyi fırsatı yatırımcılara vermeye çalışmaktadır. Bugün karasu da banka kredisinin yanı sıra senetle ödeme seçeneği ile de satışa sunulan projelerin olduğu inşaat şirketleri yer almaktadır.

karasu-evleri-sahibi-olmak-merkeze-denize-cok-yakin-havuzlu-daireler-2

Ancak bu inşaat şirketlerinin pek çoğu senetle ödeme seçeneği yer alan daire ve yazlıkları oldukça yüksek peşinat oranları talep etmektedir. Ancak Karasunun en büyüğü olan Ekşioğlu inşaat her dönem yatırımcıların yanında olup hem projeleriyle hem de ödeme seçenekleriyle yatırımcılara en iyi hizmeti vermeyi hedeflemektedir. Yıllardır karasuya 40’ın üzerinde konut projesi kazandırmanın haklı gururunu yaşayan Ekşioğlu inşaat senetle ödeme seçenekleri bakımından da karasu da en fazla tercih edilen inşaat firması olmayı sürdürmektedir. Ekşioğlu inşaat karasuda her zaman ilklere imza atan bir firma olarak senetle ödeme seçeneğinde de karasuda bir ilke imza atmaktadır.

karasu-evleri-sahibi-olmak-merkeze-denize-cok-yakin-havuzlu-daireler-3

Ekşioğlu inşaat geçtiğimiz haftalarda karasu da eşi benzeri görülmemiş bir senetle ödeme seçeneğine imzasını attı. Karasu genelinde Ekşioğlu City projesi dışında yer olan onlarca projeyi bugün hem banka kredisiyle on yıla varan vade seçenekleriyle sunan ekşioğlu inşaat ayrıcı bu projelerin tamamını elden 40 ay 0 faiz senet seçeneği ile de yatırımcılara sunmuştur. Oldukça avantajlı bir ödeme seçeneği arz eden bu kampanyayla pek çok yatırımcı faizsiz konut sahibi olma şansını yakalamıştır. Daire bedelinin %25’i oranında verilecek peşinat oranlarından kalan kısmı elden 40 ay vade yapan Ekşioğlu inşaat dilerseniz taksit oranlarınızı düşürerek ara ödeme seçeneği de uygulamaktadır.karasu evleri

https://www.eksioglukarasuyazlik.com

https://www.eksioglukarasuyazlik.com

Yatırımcıların en iyi imkanlarla konut sahibi olmalarına fırsat vermek amacıyla her zaman çalışmalarını sürdüren Ekşioğlu inşaat yatırımcılar en iyi hizmeti vermeyi hedeflemektedir. Yıllardır tüm bu çalışmalarıyla karasu ya binlerce yatırımcı kazandıran Ekşioğlu İnşaat bu sayıyı her geçen gün yükseltmektedir. çok kısa bir zaman içerisinde sonlanacak olan bu kampanyayı kaçırmadan Karasunun en mükemmel mahallerinde yer alan konut projelerini değerlendirmek ve yatırımlarınızı gerçekleştirmek için bir an önce Ekşioğlu inşaat satış ofisini ziyaret edin. İstanbul’a sadece 1,5 saat mesafede yer alan karasuyu ayrıca ücretsiz karasu servislerine katılarak da ulaşım sağlayabilirsiniz. Ücretsiz karasu servislerinden yararlanmak için 0212 503 48 83 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Ekşioğlu Karasu Yazlık
Merak ettiğiniz tüm konularda bize yazabilirsiniz.
Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Biz Sizi Arayalım

    Aşağıdaki bilgileri doldurup formu gönderin, en kısa sürede müşteri temsilcimiz sizinle iletişime geçsin.

    Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Biz Sizi Arayalım

    Aşağıdaki bilgileri doldurup formu gönderin, en kısa sürede müşteri temsilcimiz sizinle iletişime geçsin.

    Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Hemen Ara : 0 545 797 34 68