Karasuda Satılık Yazlık Sizi Sıfır Faiz İle Daire Sahibi Yapıyor Ekşioğlu İnşaat

karasu-satilik-yazlik-sakarya-emlak-ilanlari-konut-projeleri-daireler-1

İçinde bulunduğumuz şu günlerde karasuya gelip Karasuda satılık yazlık ve satılık karasu ev almanın tam zamanı. Bilindiği gibi karasu evleri ve karasu satılık daire projeleri son yılların en çok kazandıran konut projeleri arasında gösterilmekte. Karasu’da yaşanan gelişmelere bağlı olarak sürekli olarak bir değer artışına tabi olan emlak konut sektöründe yatırımlarınızı bugünden gerçekleştirip karlı bir yatırıma ortaklık etmek için hiç beklemeden her hafta sonu İstanbul Avrupa ve anadolu yakasına düzenlenen ücretsiz karasu turları ne katılarak bölgeye gelip bölgede yer alan onlarca konut projesini değerlendirebilirsiniz. Çünkü bölgede yer alan karasu satılık daireleri ve satılık karasu evleri yakın zaman içerisinde yeniden yükselişe geçecektir. Yatırımcılar yatırımlarını gerçekleştirmek için içerisinde bulunduğumuz Kış mevsiminde karasudaki konut fiyatlarının düşmesini beklemektedirler.

karasuda-satilik-yazlik-sizi-sifir-faiz-ile-daire-sahibi-yapiyor-eksioglu-insaat-1

Ancak Karasu’da böyle bir durum şuan söz konusu dahi olamaz. Çünkü yavaş yavaş 2017 yaz sezonuna doğru gittiğimiz bugünlerde yaz sezonunun yaklaşmaya başlamasıyla beraber bölgedeki konut fiyatları değerlerini daha da fazla yükseltecektir. Bu Durum sadece karasu için değil Deniz turizminin yaşandığı pekçok bölge için geçerlidir. Ancak Karasu’da fiyatların yükselmesine sebep olacak olan durum sadece yaz sezonunun yaklaşması değil Karasu’da şuan açılması beklenen karasu limanının varlığıdır. Karasu limanı Projesi tam 22 yıldır devam etmektedir. Yapımına 1995 yılında başlanan ve yıllar içerisinde sürekli duraksamaları uğrayan karasu limanı projesini geçtiğimiz yıllar içerisinde özel bir firmanın proje devralmasıyla beraber çalışmalar yeniden başlayıp hız kazanmıştı. Liman projesinin yeniden başlaması ve kısa zaman içerisinde karasuya kazandıracağının duyulması üzerine bölgede pekçok gelişme meydana gelmişti. Karasu limanı Karasu’da pekçok sektörü doğrudan ve dolaylı yollarla etkileyip bölgede pek çok olumlu gelişmenin yaşanmasına ortam hazırladı. Bu durumdan en çok etkilenen sektörlerden birisi de tabii ki inşaat sektörü oldu.

karasuda-satilik-yazlik-sizi-sifir-faiz-ile-daire-sahibi-yapiyor-eksioglu-insaat-2

Liman projesinin varlığıyla beraber Karasu’nun hızla değerlenmeye başlaması Ve bölgedeki konutların hızla değer kazanması karasuyu yatırımlar açısından oldukça uygun bir duruma getirmiştir. Karasudaki İnşaat firmaları da bu durumu değerlendirip yatırımlar açısından oldukça uygun bir konuma gelen Karasu’da yatırımları hızlandırmak adına onlarca farklı konut projesine imzasını atmışlardır. Karasu’da özellikle denize ve sahile yürüme mesafesi nde bulunan, karasu yeni mahalle, karası 32 evler, karasu akkum, Karasu plajı ve karasu limanı çevresinde yer alan konutlar yatırımcılar tarafından büyük bir talep görmektedir.karasu satılık yazlık

karasuda-satilik-yazlik-sizi-sifir-faiz-ile-daire-sahibi-yapiyor-eksioglu-insaat-3

Hızla Yaklaşan yaz sezonu ve karasu limanının bitme noktasına gelmiş olması karasudaki konut fiyatlarını yakın zamanda tekrar yükselişe geçirecektir. Yani Karasu’da yatırım yapmayı düşünenlerin hiç beklemeden bölgeye gelip yatırımlarını gerçekleştirmelerini tavsiye edebiliriz. Günümüz koşullarında ucuz ve uygun sayılabilecek fiyatlardan satışa sunulan bunun yanısıra site içerisinde havuzu olarak inşa edilen, 24 saat güvenlik hizmeti bulunan, depreme dayanıklı olarak inşa edilip zemin taraması yapılan konut projelerinde yerlerinizi bugünden alıp geleceğiniz için karlı bir yatırım bırakma fırsatına sahip olabilirsiniz. Yurtiçi ve yurtdışından binlerce konut yatırımcısının yatırımlarını gerçekleştirdiği Karasu’da şu gün Ekşioğlu inşaatın sunmuş olduğu 40 ay sıfır faizle elden senetli satış imkanından faydalanıp faizsiz konut sahibi olmanın tadını çıkarabilirsiniz. Bölgeye gelmeden önce Ekşioğlu inşaatın konut projelerinin görsellerini ulaşmak için Google üzerinden www.eksioglukarasuyazlik.com firmayı İnceleyebilir bunun yanısıra Karasu ile ilgili haberler ve gelişmelere şahitlik edebilirsiniz. 0 212 503 48 83 numaralı telefonu arayarak da projelerin konumları, fiyatları, metrekareleri hakkında detaylı bilgi sahibi olup ayrıca ücretsiz karasu turları için servis kaydınızı da yaptırabilirsiniz.


Ekşioğlu Karasu Yazlık
Merak ettiğiniz tüm konularda bize yazabilirsiniz.
Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Biz Sizi Arayalım

    Aşağıdaki bilgileri doldurup formu gönderin, en kısa sürede müşteri temsilcimiz sizinle iletişime geçsin.

    Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Biz Sizi Arayalım

    Aşağıdaki bilgileri doldurup formu gönderin, en kısa sürede müşteri temsilcimiz sizinle iletişime geçsin.

    Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Hemen Ara : 0 545 797 34 68