Karasu Satılık Yazlık Konut Fiyat Ve İlanları Sakarya

karasu-satilik-yazlik-proje-sahibinden-ucuz-daire-uygun-odeme-kosullari-7

Karasu evleri ve karasu satılık yazlık ları karlı bir yatırımın en iyi seçeneklerinden biri. Sakarya’nın Karasu ilçesinde yer alan Ve günümüzde hem tatil hem yaşam hem de yatırım amacıyla kullanılan karasu satılık daire leri Ve satılık karasu evleri günümüzün en karlı yatırım araçları arasında yerini çoktan aldı. Karasu ve çevresindeki gelişmelerin Büyük etki ettiği emlak sektörü son yıllarda iyi bir çıkış yakalamış, bölgenin konut yatırımları açısından oldukça cazip hale gelmesini En iyi şekilde değerlendirmiştir. Karasu gayrimenkul piyasası her geçen gün yeni gelişmelere evsahipliği yapıp Yeni yatırımcıları bölgeye kazandırmaya devam ediyor. Satılık karasu yazlıkları, karasu evleri ve karasu satılık arsaları bölgede en çok talep gören yatırım araçlarıdır.

Bölgeye yapılan yatırımlar günümüzde oldukça geniş kitlelere aittir. Karasuda yaşanan her gelişme ve bölgenin adının sürekli olarak gündeme gelmesi Karasu’nun çok geniş kitlelere hitap eden bir bölge olmasını sağlamıştır. Bunun yanısıra bölgede yıllardır faaliyetlerini sürdüren, emlak konut alanında sürekli yeni projelere imza atan İnşaat firmaları karasu genelinde inşa ettikleri projelerini tanıtmak ve pazarlamak adına yaptıkları reklam ve kampanyalarla hem Karasu’nun hem de kendi isimlerini Ülke çapında duyurmayı başarmışlardır. Bölge genelinde yer alan konutlar ve arsalar son yıllarda değerleri oldukça yüksek seviyelere çıkarmış, konutlar ve arsalar yatırımcılarına büyük kar getirileri sağlamıştır. Çünkü Karasuda yaşanan gelişmeler göz ardı edilemeyecek nitelikte büyüktür. Karasu’da şuan BMC Otomativin savunma sanayi üzerine kuracağı bir fabrika projesi bulunmaktadır. Fabrika projesi için çalışmalara çoktan başlamış olup önümüzdeki birkaç yıl içinde projenin tamamlanıp faaliyete geçmesi beklenmektedir. Karasunun sanayi alanında oldukça İlerleme kaydetmesini sağlayacak olan fabrika projesi ayrıca karasu genelinde binlerce kişiye de istihdam alanı sağlayacaktır. Yani geçtiğimiz yıllar içinde sanayileşmenin olduğu bölgelere göç veren bölge göç alan bir bölge haline gelecektir. BMC otomotiv in yanı sıra kibar holding’in de şuan Karasu’da bir fabrika projesi yer almaktadır. Karasu’da fabrika açmak için yıllar önce büyük bir arsa satın alan kibar Holding fabrika projesini hayata geçirmek için şu sıralar Karasu’da fizibilite çalışmaları yapmaya başlamıştır. Proje hakkında daha detaylı bilgilere ulaştığımız zaman bunları da sizlerle paylaşacağız. Karasu’nun gelişimine ve değişimine katkı sağlayacak En büyük projelerden birisi de Karasu’da önümüzdeki günlerde faaliyete geçmesi planlanan karasu limanı projesidir. Yapımına yıllar önce başlanan karasu limanı geçtiğimiz yıllar içinde projeyi özel bir firmanın devralmasıyla hız kazanıp şu gün bitme noktasına gelmiştir.

 

Açılmasıyla Karasu’nun bir ithalat ve ihracat merkezi haline gelmesi ve karasuya olan yatırımları hızlandırması beklenen liman projesi Karasu’nun değer kazanmasında en büyük etkenlerden birisidir. Liman projesinin açılmasıyla beraber yaşanan gelişmeleri de Her fırsatta paylaşmaya devam edeceğiz. Yukarıda saymış olduğumuz gelişmeler karasuya sadece dışarıdan yapılan Çalışma ve projelerdir. Karasu belediyesi de bölgenin gelişmesine ve ileri seviyelere yükselmesine katkı sağlayacak proje ve çalışmalarla sürekli karşımıza çıkmaktadır. Karasu’nun muazzam güzelliğini, turizim faaliyetlerini, huzurlu yaşam alanlarını, el değmemiş doğal ortamlarını, denizini ve sosyal aktivitelerini her fırsatta iyileştirip daha geniş kitlelere hitap etmesini sağlamak amacıyla proje ve çalışmalar yürütmektedir.

 

Bölgenin yaşadığı tüm bu gelişmeler karasudaki konut fiyatlarının sürekli olarak yükselmesine ortam hazırlamakta, karasu dan konu edinen yatırımcıların da büyük bir kar elde etmelerini sağlamaktadır. Karasu’da bulunan ve denize mi sahile yürüme mesafesinde yer alan, tamam mı yeni durumda olan, hem dış görünüşleriyle hem de iç kullanım alanları Ve günümüz koşulları için ucuz ve ekonomik sayılabilecek fiyatlarıyla satışa çıkan site içi havuzu konut projelerinden birine sahip olmak için Ekşioğlu inşaatın İstanbul genelinden düzenlemiş olduğu ücretsiz karasu turlarına katılım sağlayabilirsiniz. Ücretsiz karasu turu kaydınızı 0 212 503 48 83 numaralı telefonu arayarak oluşturabilirsiniz.


Ekşioğlu Karasu Yazlık
Merak ettiğiniz tüm konularda bize yazabilirsiniz.
Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Biz Sizi Arayalım

    Aşağıdaki bilgileri doldurup formu gönderin, en kısa sürede müşteri temsilcimiz sizinle iletişime geçsin.

    Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Biz Sizi Arayalım

    Aşağıdaki bilgileri doldurup formu gönderin, en kısa sürede müşteri temsilcimiz sizinle iletişime geçsin.

    Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Hemen Ara : 0 545 797 34 68