Karasu Satılık Daire Karasuda Müstakil Ev ve Yazlıklar

karasu evleri

Karasu’da yatırım yapmak için elinizi çabuk tutun Konutlar son dönemin en önemli yatırım araçlarının biri haline gelmiştir. En risksiz ve güvenilir yatırım aracı olarak gösterilen konutlar günümüze bölge ekonomileri için de önemli bir yer tutmaktadır. Son dönemde konut yatırımlarının en fazla yapıldığı yerlerden birisi olan Karasu’da; karasu satılık yazlık ve evlerine yoğun bir ilgi vardır. Karasu satılık daire projeleri ile gündemden düşmeyen bölge hem bünyesinde yapılan dev projelerle hem de turizmiyle yatırım için en uygun yerlerden birisi durumundadır.

Daha şimdiden Marmara bölgesinin tatil başkenti olarak gösterilen karasu bünyesindeki turizim faaliyetleri ve potansiyeli ile önümüzdeki yıllarda Türkiye’de çok daha önemli bir pozisyona geleceği kaçınılmaz bir gerçektir. Karasu Evleri Çevresindeki bir çok büyük ile ve özellikle İstanbula olan konumu ile tatilcilerin dikkatini çeken karasu bünyesine yapılan dev projelerle yatırımcıların da ilgi odağı haline gelmiştir.

karasu-satilik-daire-karasuda-mustakil-ev-ve-yazliklar-1Eskiden bölgeye yapılan yatırımların bir çoğunun sebebi Karasu’da yapılan deniz turizmi idi. Günümüzde geçerliliğini hala koruyan turizim faaliyetleri kendine artı değer katarak her geçen gün faaliyetlerini artırmaktadır. Karasuya gelen tatilci sayısı her yıl artış göstermekte yatırımcılar hala karasuyu turizim faaliyetleri ile değerlendirip yatırımlarını yapmaktadır.

karasu-satilik-daire-karasuda-mustakil-ev-ve-yazliklar-2Ancak bunun yanında son yıllarda yapılan yatırımların pek çoğunun sebebi bölgenin sürekli artan değeridir. Karasu’da şuan açılmasına günler kalmış bir liman projesi, BMC otomotiv in bölgede Çalışmalarına çoktan başladığı bir fabrika projesi, ayrıca batı Karadeniz’in en büyük demiryolu ağı oğlan Karasu Sakarya Ereğli Bartın demiryolu projesinin başlamasıdır. Karasuda yaşanan bu gelişmeler konut fiyatlarını büyük ölçüde etkilemiştir. Konutlar son birkaç yılda değerlerini ikiye katlamış durumdadır.

Buda daha önce bölgeyi gezip gören, bölgedeki konut fiyatları hakkında fikir sahibi olan pek çok yatırımcı tarafından gözlemlenmektedir. Bünyesine yapılan her yeni yatırımın Konut fiyatlarını etkilediği bölgede ülke genelinde yıllık konut artış oranı %15 ila %20 iken bu oran Karasu’da yıllık %25 ila %30 arasında değişmektedir. Buda bölgedeki konutların ne kadar değer kazandığının bir göstergesidir.

Günümüzde hala bölgeye yatırım yapmak isteyen pek çok yatırımcı bölgedeki fiyatların düşmesini beklemektedir. Ancak bu beklenti karasu için şuan İmkansız denebilecek durumdadır. Çünkü bölgenin hali hazırdaki Değeri önümüzdeki günlerde açılması planlanan karasu limanının faaliyete geçmesiyle beraber çok daha artacaktır. Çünkü sadece karasu limanı projesi bile karasudaki ekonomik faaliyetleri etkileyebilecek nitelikte önemli bir projedir.

karasu-satilik-daire-karasuda-mustakil-ev-ve-yazliklar-3Ayrıca limandan beklenen beklentiler yüksektir ve limanın açılmasıyla Karasu’nun önemli bir ihracat merkezi haline geleceği kaçınılmaz bir gerçektir. Sizlerde Karasu’da yatırım yapmak istiyor fakat bölgedeki konut fiyatlarının düşmesini ya da stabil bir şekilde ilerlemesini düşünüyorsanız; sizlere tek önerimiz yatırımlarınızı yapmanız için geç kalmamanız.

Çünkü bölgedeki konut fiyatlarının düşmesi bir yana önümüzdeki aylar içinde Çok daha fazla artacağı bilinmektedir. Günümüz koşullarında ki fiyatlardan ve kampanyalardan yararlanıp Karasu’da konut sahibi olmak için elinizi çabuk tutun.

Pekçok inşaat şirketinin faaliyet göstermiş olduğu bölgedeki Konutları gelip görmek değerlendirmek isterseniz hafta sonları İstanbul’dan düzenlenen ücretsiz karasu turları katılım sağlayabilirsiniz. Çünkü Karasu’da hala her bütçeye ve zevke uygun bir konut bulmak mümkün.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Ekşioğlu Karasu Yazlık
Merak ettiğiniz tüm konularda bize yazabilirsiniz.
Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Biz Sizi Arayalım

    Aşağıdaki bilgileri doldurup formu gönderin, en kısa sürede müşteri temsilcimiz sizinle iletişime geçsin.

    Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Biz Sizi Arayalım

    Aşağıdaki bilgileri doldurup formu gönderin, en kısa sürede müşteri temsilcimiz sizinle iletişime geçsin.

    Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Hemen Ara : 0 545 797 34 68