Karasu Evleri Yazlık Sınıfının Enleri

karasu satılık yazlık

Üçüncü köprü projesi hem İstanbul’a hem de karasuya büyük olanaklar sağladı Sakarya’nın Karasu ilçesi yatırımların ve turizmin en hızlı yaşandığı bölgelerin başında gelmektedir. Son yıllarda turizim sektöründe ki artışı ve buna bağlı olarak ortaya çıkan karasu satılık yazlık projelerine olan talep her geçen gün biraz daha artmaktadır. Gölge Genelinde bir çok inşaat firması tarafından yürütülen karasu satılık daire projeleri Türkiye’nin hemen her bölgesinden pek çok yatırımcının yakın markajındadır. ve Karasu Evleri

karasu-evleri-yazlik-sinifinin-enleri-1Karasu’da deniz turizminin gelişmesi, turizim adına bölgede çalışmalar yapılması, bölgeye yapılan yatırımlar ve dev projeler Karasu’nun değerini her geçen gün artırırken yatırımcıların da bölge olan taleplerini arttırmıştır. Karasunun son yıllarda adının duyulmasını Ve bölgenin değerlenmesini sağlayan en önemli projelerden biri İstanbula yapılmış olan Yavuz sultan selim köprüsüdür. Bilindiği üzre karısıyla İstanbul arası yaklaşık bir buçuk saat gibi bir mesafedir.

karasu-evleri-yazlik-sinifinin-enleri-1Ancak İstanbul’a yapılan üçüncü köprü projesinin bağlantı otoyolu’nun karasu üzerinden geçmesi karasu İstanbul arasındaki mesafeyi 50 dakika gibi bir süreye düşürecektir. İstanbul’a oğlan ulaşımının bu kadar kısa Bir süreye düşecek olması karasuyun değerini piyango vurmuşcasına yükseltmiştir. Çünkü İstanbul’a olan bu konumuyla karasu; İstanbul’a en yakın tatil merkezi konumuna gelmiştir. Marmara bölgesinin tatil başkenti olarak anılan Karasu’nun İstanbul gibi 16 milyonluk mega bir şehrin arka bahçesi konumuna gelmesi bölgenin değerini bir anda artırmıştır. Karasu Evleri Çünkü yaz sezonunda özellikle Marmara bölgesinde yaşayan ve tatilini yollarda geçirmek istemeyen 100 binlerce kişi İstanbul’a sadece 1 saat uzaklıkta bulunan karasuyu tercih etmektedir. Bu durum hem zamandan tasarruf sağlayan tatilcilerin işine gelmekte hem de Karasu’da faaliyet gösteren esnaf ve mekan sahiplerinin yüzünü güldürmektedir.

karasu-evleri-yazlik-sinifinin-enleri-3Karasu’nun İstanbul olan Bu yakın konumu ayrıca İstanbul’da yaşayan pek çok yatırımcının da dikkatini çekmektedir. İstanbul’da yaşayıp aşırı yüksek fiyatlar nedeniyle konut sahibi olamayan binlerce yatırımcı İstanbul’a sadece 1 saat mesafede bulunan ve İstanbul’daki konut fiyatlarına oranla oldukça ucuz sayılabilecek nitelikte olan karasu satılık daire projelerini tercih etmeye başlamışlardır. Konutlar hem yatırım amacıyla alınıp yatırımcılarını ev sahibi yapmadı hem de deniz turizminin yoğun olarak yaşandığı bir bölge olması sebebiyle uzun süreli bir tatil garantisi vermektedir. İstanbul’daki kalabalıktan, kargaşadan, stresten, bitmek bilmeyen trafikten yorulan artık şehrin bu sitresini kaldıramayan emekli olmuş fakat ailesi torunları İstanbul’da yaşayan emekli kesiminden pek çok yatırımcı da İstanbul’a olan yakın mesafe sebebiyle karasuyu tercih etmektedirler.

Karasu’da maviyle yeşile huzura doğayla iç içe bir yaşama kavuşup; İstedikleri her an İstanbul’a sevdiklerinin yanına gidebiliyor olmaları yatırımcıları karasuya çeken sebeplerden birisidir. Sizlerde binlerce insan gibi İstanbul’dan Kopamıyor hem de artık şehrin bu yükünü kaldıramıyorsanız sizleri huzurlu bir yaşam sunan karasuya Karasu Evleri ne  bekleriz. Dilediğiniz her an İstanbul’a ulaşım sağlayabileceğiniz Karasu’da hem uzun soluklu bir tatilin hem huzur dolu bir yaşamın hem de karlı bir yatırımın sahibi olabilirsiniz. Bölgedeki yatırım fırsatlarını karasu satılık yazlık ve daire seçeneklerinin gelip yerlerinde görüp değerlendirmek isterseniz hafta sonları düzenlemiş olduğumuz ücretsiz karasu turlarını katılım göstermeniz yeterli olacaktır. Günümüz koşullarında ki uygun fiyatlardan yararlanıp bölgedeki binlerce yatırımcıdanz biri de siz olmak istersiniz sitedeki iletişim numaralarından bizlerle irtibata geçip ücretsiz karasu turları için rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Ekşioğlu Karasu Yazlık
Merak ettiğiniz tüm konularda bize yazabilirsiniz.
Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Biz Sizi Arayalım

    Aşağıdaki bilgileri doldurup formu gönderin, en kısa sürede müşteri temsilcimiz sizinle iletişime geçsin.

    Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Biz Sizi Arayalım

    Aşağıdaki bilgileri doldurup formu gönderin, en kısa sürede müşteri temsilcimiz sizinle iletişime geçsin.

    Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Hemen Ara : 0 545 797 34 68