Karasu Satılık Yazlık Evler Ucuz Yazlıklar Müstakil Gibi Merkezde Daireler

karasu-satilik-daire-ucuz-ev-genis-arsa-payi-sitede-yazlik-evler

İstanbulda son yıllarda sık duyduğunuz kelimelrin başında Karasu mu geliyor evet Karasu satılık yazlık almak isteyenlerin listesinde her yıl binlerce aile Karasu evleri ile tanışıyor,bunun birçok nedeni var bunların başında Karasuda tatil yapmak isteyeneler geliyor sadece tatilmi hayır mesela yatırım yapmak isteyenler içinde Karasu doğru adreslerden biri bundan dört yıl önce Karasuda satılık yazlık fiyatlarını araştırın şuanki fiyatların 4 kat altında yani şuana kadar fiyatlar 4 katı artmış ve hala artmaya devam ediyor .

Karasu-Satılık-Yazlık-Evler-Ucuz-Yazlıklar-Müstakil-Gibi-Merkezde-Daireler-1Bölge adeta yatırım mıklatısı gibi şehir içindeki yapılanma bölgedeki ekonomik hareketlilik bunun göstergesi .Karasu tabi her geçen yıl yenileniyor mesela Karasu sahil park projesi şehre bambaşka bir  renk kattı bunun la sınırlı değil sahilin kumsalın plajın başka bir adı var artık mavi bayraklı evet Karasu plajı mavi bayraklı bir plaj artık…

Simdi birazda Karasu hakkında ekonomiden bahsedelim,Yatırımcı neden Karasuya Geliyor biraz sesli düşünelim…

Karasu-Satılık-Yazlık-Evler-Ucuz-Yazlıklar-Müstakil-Gibi-Merkezde-Daireler-2Karasudaki çeşitli ekonomik faaliyet alanları İnşaat sektörü son dönemde Karasu’nun Önemli ekonomik faaliyetlerinden birisi haline gelmiştir. Karasuda satılık daire projeleriyle bölge ekonomisine büyük katkılar sağlayan inşaat sektörü Karasu’da turizme ve turizim faaliyetlerine bağlı olarak ortaya çıkan sektörlerden birisidir. Bölgedeki turizim faaliyetleri ile doğru orantılı olarak yükselen karasu satılık daire projeleri Karasu’nun adının duyulmasıyla bölge sınırlarını aşmış günümüzde pek çok tatilci ve yatırımcı tarafından tanınır hale gelmiştir.

Karasu-Satılık-Yazlık-Evler-Ucuz-Yazlıklar-Müstakil-Gibi-Merkezde-Daireler-3 Pek çok yatırımcının talep ettiği karasu evleri ve karasu satılık yazlık projeleri karasudaki en önemli ekonomik faaliyetlerden birisi olsa da bölge ekonomisi Çeşitli sektörlerden meydana gelmektedir. Karasuda geçmişten günümüzee Karasu’nun en önemli ekonomik faaliyetlerinden birisi olarak gösterilen tarım sektörü günümüzde hala geçerliliğini koruyan en önemli geçim kaynaklarından Ve ekonomik faaliyetlerden birisidir. Son derece verimli olan Sakarya bölgesi Toprakları pek çok tarım ürününün meyve ve sebzenin yetişmesine olanak verecek niteliktedir.

Bölge topraklarında çok çeşitli meyve ve sebze üretiminin yanında En fazla gelir getiren tarımsal ürünlerin başında fındık gelmektedir. Karasu Sakarya genelinde her yerde görmenizin mümkün olduğu fındık bahçeleri karasu bölgesi için son derece önemli bir tarımsal faaliyettir. Yerli halkın büyük kısmının uğraştığı tarım sektörü Sakarya’nın verimli ovalarında uzun süre geçerliliğini koruyacaktır.

Bölgede tarımın yanında faaliyet gösteren bir başka ekonomik faaliyette balıkçılıktır. Karadeniz’e kıyısı olan Karasu’da balıkçı tekneleri ile avlanan Pekçok balık türü hem bölgedeki balıkçılar hem de lokanta ve restoranlar için önemli geçim kaynaklarından birisidir.

Bunun yanında balıkçılık faaliyetleri maden deresi ve çevresinde de devam etmektedir. Türkiye’nin en lezzetli alabalık çiftliklerinin bulunduğu maden deresi bölgeye gelen yerli ve yabancı turistlerin de ilgisini çekmektedir. Bölgede geçerliliğini koruyan Başka ekonomik faaliyette hayvancılıktır.

 

Büyükbaş ve küçükbaş hayvan yetiştiriciliğinin yanı sıra bölgede aracılık faaliyetleri de yer almaktadır. Çoğu yaylalarda doğal ortamda yetiştirilen büyükbaş hayvanlar Bölge halkı için Önem arz ederken bölge elindeki bir çok köyde ipek böcekçiliği de yapılmaktadır.

Bölgede bunların dışında ormancılık sektörü de yer almaktadır. Orman bakımından çok zengin bir varlığa sahip olan bölge topraklarının yarısına yakını Çok çeşitli ağaçlarla ve fındıklıkla kaplıdır. Ayrıca Karasu Sakarya genelinde çeşitli madenlerde bulunmaktadır.

Bir kısmı işletmeye açılan madenlerden en önemlisi demirdir. Bunun yanında mermer rezervi de oldukça fazladır. Bölge içerisinde çıkarılan siyah mermerler oldukça kalitelidir. Onların yanında iki dekarasyonlarda kullanılan rengi kırmızıdan Menekşeye kadar dönen pekçok mermer yatağı da yer almaktadır.

Görüldüğü üzre karasu sadece turizm ve inşaat sektöründen ibaret olmayıp bir çok ekonomik faaliyeti aynı anda bünyesinde barındıran; İkili mi, bitki örtüsü ve deniziyle pek çok ekonomik faaliyetin gelişmesine olarak sağlayan bir bölgedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Ekşioğlu Karasu Yazlık
Merak ettiğiniz tüm konularda bize yazabilirsiniz.
Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Biz Sizi Arayalım

    Aşağıdaki bilgileri doldurup formu gönderin, en kısa sürede müşteri temsilcimiz sizinle iletişime geçsin.

    Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Biz Sizi Arayalım

    Aşağıdaki bilgileri doldurup formu gönderin, en kısa sürede müşteri temsilcimiz sizinle iletişime geçsin.

    Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Hemen Ara : 0 545 797 34 68