Yatırım ve Tatil İçin Karasuda Satılık Yazlık Almak

karasuda-satılık-yazlık

Karasu satılık yazlık ve karasu satılık dairelere olan talebi daha önceki yazılarımızda sizlerle paylaşmıştık . son dönemim popüler yatırım merkezlerdinden biri haline gelen Karasu da en fazla ragbet satılık      Karasu Evleri ve Karasuda satılık dairelere yöneliktir. Bölgedeki bir çok projeyi bu yatırımların sebebi için saysak da , en önemlisi bölgenin turizm potansiyelidir.

Bölgenin en önemli ekonomik faaliyetlerinden biri haline gelen ‘turizm’  karasuyu göç alan bir bölge haline getirmiştir.son yılların gözde tatil beldelerinden biri olarak gösterilen karasuda nüfus yaz aylarında 600 binleri bulmaktadır. sehir  24 km  uzunluğunda dünyanın en uzun 3. sahil şeridine sahiptir. plajları termal kumdan ve geniştir.

çevre illerden ve en çok marmara bölgesinden tatilcilerin tercih noktası haline gelmiştir. Kocaeli, bursa, eskişehir , ankara gibi birçok sehre yakın mesafede bulunan bölge özellikle istanbula olan konumuyla dikkat çelmektedir. mega kente sadece 2 saat uzaklıkta olan karasu Yavuz sultan selim köprüsünün bağlantı yollarının tamamlanmasının ardından 1 saate düşecektir. gelecekte bölgeyi marmara bölgesinin turizm başkenti olarak da adlandırmak mümkün hale geleceğe benziyor.

Karasu’da sahil bölgesi Yeni Mahalle, Plaj, 32 Evler, Akkum ve Küçük Boğaz olmak üzere 5’e ayrılmıştır.Yazın nüfusun büyük bir çoğunluğu bu alanlarda ikamet ederken, yerel halkın birçoğu ise yaz kış Karasu merkezinde yer almaktadır.

Karasu’da eğlence sektörü yaz aylarında aktif hale gelirken, bu anlamda plaj bölgesi başı çekmektedir.özellikle cuma, cumartesi ve pazar günleri 24 km lik sahil şeridinde yer bulmak imkansız hale gelmektedir. Geceleride oldukça hareketli ve eğlenceli olan karasuda sessizliği seven tatilciler için de uygun alanlar bulunmaktadır.

akkum ve yeni mahalle bölgeleri daha sessiz ve sakindir. sehrin kalabalıklığından uzaklaşmak isteyenler için kurtarıcı niteliktedir. bunun yanında yatırım amacıyla alınan yazlık ve dairelerde mevcuttur. içerisinde yüzme havuzu, market, kafeterya gibi olanaklar bulunduran siteler de sessizliiği sevenler için olduçta idealdir. Siteden çıkmayarak da tatilin tadını çıkarabilirisiniz.

sizlerde turizmin bu kadar yoğun yaşandığı bir bölgede yaşamak, yatırım yapmak isterseniz haftasonları ücretsiz olarak düzenlenen karasu turlarımıza katılıp projeleri kendiniz görme fırsatına sahip olup, yatırımızı karasudan yazlık ve daire alarak yapabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Ekşioğlu Karasu Yazlık
Merak ettiğiniz tüm konularda bize yazabilirsiniz.
Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Biz Sizi Arayalım

    Aşağıdaki bilgileri doldurup formu gönderin, en kısa sürede müşteri temsilcimiz sizinle iletişime geçsin.

    Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Biz Sizi Arayalım

    Aşağıdaki bilgileri doldurup formu gönderin, en kısa sürede müşteri temsilcimiz sizinle iletişime geçsin.

    Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Hemen Ara : 0 545 797 34 68