Ve Karasu satılık yazlık

karasu-satılık- yazlık

Karasuda satılık yazlık almak için geç kalmayın sizde karasuda satılık daireler ile ilgileniyorsanız satılık yazlık alma fırsatını kaçırmayın

Karasu satılık yazlık alımları arttı ve karasuda satılık daireler geçen senelere göre birhayli prim yaptı,Karasu satılık daire yani Karasu satılık yazlık almak isteyenler artık ellerini biraz çabuk tutmak zorunda çünkü projeler tamamlanıyor.

Sakarya Karasuda satılık yazlık almak için düşünenler bundan birkaç ay önce bile yatırım yapmadıklarına üzülüyor çünkü takip edenler biliyor Karasuda satılık daire fiyatları hızla artıyor Sadece satılık değil Karasuda kiralık yazlık fiyatlarıda artıyor.

Karasu-Satılık-Yazlık

Karasu-Satılık-Yazlık

Karasu arsa fiyatlarının artması bu prim artışını dahada tırmandırıyor haliyle karasuda satılık daire almak isteyenler şu şıralar fırsatlardan yararlanıp daire sahibi oluyor .talep önceden Villa tarzı bahçeli denize sıfır yerlerdi ancak artık site içi havuzlu,güvenlikli siteler daha çok rağbet görüyor.

Karasu satılık yazlık piyasasının  şu şıralar ençok satanları havuzlu site içi yazlık kışlık kullanılabilecek daireler.müstakil siteleri aratmayan karasu evleri sizlerin beğenisine sunuluyor.

benimde karasuda bir yazlığım olsa diyorsanız buyrun gelin projeleri gezerek kararınızı verin hem tatil hem de yatırım için uygun olan karasu yatırımcının yüzünü güldürüyor.son zamanlarda Karasu projelerinin açılış tarihlerinin yaklaşmasıyla karasu dahada değerleniyor.Mesela karasu liman projesinin devam ediyor olması,3.köprü yolu bağlantı yolunun Karasu’dan geçecek olması ve 3.köprünün ağustos ayında açılacak olması büyük artı sağlayacak.

Karasu evleri birçok seçenek ile karşınıza çıkıyor bir çok projede herşey düşünülmüş taki içinde market ve kafetaryaları bile var size kalan yaz tatilinizi kendi evinizde kendi yazlığınızda geçirmek .Devremülk değil yazlığınız olacak ister kendiniz kalın keyfini çıkarın ister kalmadığınız zamanlarda kiraya verin getiri elde edin.

Karasu satılık yazlık yada karasu evleri sizlere şuan 2 saat mesafede ancak 3.köprü yolu açıldıktan sonra bağlantı yolları ile bu mesafe 1 saat gibi bir süreye inecek yani istanbul içi bir mesafe gibi.Haftasonları yazlığınıza gitmek çok daha kolay olacak.ve bunun  gibi birçok artı sebeb var.size düşen gelip görüp aklınıza yatan bir daireye sahip olmak.

Gelelim ödeme seçeneklerine Karasu satılık yazlık fiyatları prim yapıyor ancak inşaat firmaları kampanyalara devam ediyor mesela 24 ay elden senet kampanyası cüzzi bir peşinat ile karasu evlerinden biri sizin olabilir gerisi 24 ay senet vade yok faiz yok…

Karasu satılık yazlık,karasu evleri,karasu satılık daireler ile alakalı birçok habere sitemizin haber bölümünden ulaşabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Ekşioğlu Karasu Yazlık
Merak ettiğiniz tüm konularda bize yazabilirsiniz.
Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Biz Sizi Arayalım

    Aşağıdaki bilgileri doldurup formu gönderin, en kısa sürede müşteri temsilcimiz sizinle iletişime geçsin.

    Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Biz Sizi Arayalım

    Aşağıdaki bilgileri doldurup formu gönderin, en kısa sürede müşteri temsilcimiz sizinle iletişime geçsin.

    Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Hemen Ara : 0 545 797 34 68