Karasuda Satılık Yazlık Alanlara 3.köprü Müjdesi Ağustosta Bitiyor Karasuda satılık daireler

Karasu-Satılık-Yazlık lar-Dev-Projelere-Komşu-Oluyor-2

Karasuda satılık daireler bu yıldada hem tatilcilerin hemde yatrırımcıların yüzünü güldürdü karasuda yatırım yapanlar kazandı ve kazanmaya devam ediyor.Bölgedeki fiyat artışları halen devam ediyor yatırım yapmak isteyenlerin şansı hala devam etmekte.

Karasu satılık yazlık fırsatları kampanyalar ile devam ediyor ister yazlık ister kışlık kullanabileceğiniz bu daireler sizlerin beğenisine farklı şekillerde sunuluyor.

Karasu satılık yazlık arayanlar için İstanbul’a yakınlığı ile en iyi lokasyonlardan birtanesi olarak görülüyor önceki haberlerimizde de belirttiğimiz gibi Karasuda satılık daireler günden güne prim yapıyor bu trendin tetikleyicisi olan 3.köprü yolu tamamlanınca mesafe düşecek demiştik ve bu süreye çok az bir zaman kaldı Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım 3.köprü yolu ve inşaatı hakkında açıklamalarda bulundu ve köprünün birleşmesine 150 metre gibi bir mesafe kaldığını söyledi ayrıca bağlantı yolları ve diğer devam eden kavşak çıkışları gibi çalışmaların bitmesi ile Ağustos ayı gibi tamamen hazır olmasını beklediklerini ifade etti.

Evet Karasu satılık yazlık alanlar ve Karasuda satılık daire almak isteyenler bu yaz yazlıklarına 3.köprüyü kullanarak gidebilecekler.Bu gelişme bölgeye olan talebide artıracak gibi haliyle Karasu satılık daire fiyatlarıda değişebilir yani bölge prim yapmaya devam edecek gibi gözüküyor .

Karasuda satılık yazlık alanlara 3.köprü Müjdesi

Karasuda satılık yazlık alanlara 3.köprü Müjdesi

İstanbul’dan arabası ile yola çıkan biri ortalama 50 dakika ile 1 saat arasında Karasuya ulaşacak yani sanki İstanbul içinde bir İlçeden başka bir İlçeye gider gibi,zaten cazip gelende bu Hafta içi çalışan aileler yazın haftasonu dinlenmek ve eğlenmek için yazlıklarına kolayca ulaşabilecekler.

Karasu satılık yazlık piyasası dahada canlanacağa benziyor,Karasuya diğer yatırımlarda devam ediyor  Karasu Liman Projesi bittiğinde İDO seferlerinin başlamasıda bekleniyor.Bölgede yeni tesislerin kurulması çevresindedki komşularının artıları Sakarya bölgesinde Karasu’nun yıldızını parlatıyor.

Bunlardan birtanesi daha yeni açıklanan doğalgaz rezervi Sakarya’da Söğütlü,Serdivan ve Ferizli’de doğalgaz bulundu özellikle Ferizli Karasu’ya çok yakın …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Ekşioğlu Karasu Yazlık
Merak ettiğiniz tüm konularda bize yazabilirsiniz.
Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Biz Sizi Arayalım

    Aşağıdaki bilgileri doldurup formu gönderin, en kısa sürede müşteri temsilcimiz sizinle iletişime geçsin.

    Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Biz Sizi Arayalım

    Aşağıdaki bilgileri doldurup formu gönderin, en kısa sürede müşteri temsilcimiz sizinle iletişime geçsin.

    Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Hemen Ara : 0 545 797 34 68