Karasu Satılık Daire Sakarya Emlak Ve Elite Projeler

karasu satılık yazlık

Karasu son yıllarda ülkemizin en değerli ve en önemli yatırım merkezlerinden biri haline geldi. Bugün adeta bir marka değeri bulunan karasu evleri ve karasu satılık yazlık ları günümüz yatırımcılarının en fazla talep gösterdikleri konut projeleri arasında yer almaktadır. Bölge 24 km uzunluğunda ki sahil şeridi ile sadece tatilciler için değil günümüzde yatırımcılar için de oldukça avantajlı imkanlar barındırmaktadır. Her yıl değerleri %25 ila %30 arasında bir artış gösteren karasu satılık daire leri ve satılık karasu evleri bugün birikimlerini değerlendirmek isteyen ve bunun yanı sıra karlı bir yatırıma sahip olmak isteyen yatırımcıların en önemli adreslerinden biri.

karasu-satilik-daire-sakarya-emlak-ve-elite-projeler

Bir tarafta tatil ve turizim seçenekleri sunan diğer tarafta sürekli olarak değer kazanan Karasu yazlık daireleri ve karasu emlak konut projeleri bugün yatırımcılar tarafından aldığı talebi hızla sürdürüyor. Gelişen ekonomisi, yatırımları ve projeleriyle oldukça büyük bir değer artışı yaşayan Karasu’da inşaat şirketleri olabildiğince hızlı çalışıp Karasu’nun çeşitli noktalarında ve mahallelerinde konut projelerini yükseltmeye devam ediyor. Karasu gayrimenkul sektörü değerini ne kadar artmış olursa olsun böyle yeni gelişmeye Başlayan bir bölge olduğu için bugün Karasu’da hala herkesimden yatırımcının sahip olabileceği ucuz ve uygun fiyatlara konut projeleri bulmak mümkündür. Bugün elde ettiği değerle yatırımcıların akınına uğrayan bölgede konutlar mevkilerine, kalitesine, fiyatlarına ve içerisindeki imkanlara göre farklılık gösteriyor. Yatırımcılar bugün Karasu genelinde hayata geçirilen projeleri değerlendirirken özellikle deniz korozyon ondan dolayı dış cephelere önem vermektedir. Çünkü yapıların dış cephelerinde ne kadar sağlam ve kaliteli malzeme kullanılırsa deniz korozyonnın etkileri o derece aza indirgeyecek Buda konutunuzun Resterasyon sürecini oldukça geciktirecektir. Bir diğer önemli noktada depremsellik gerçeğidir. Birinci° deprem kuşağı içerisinde Yer alan karasu da projeleri değerlendirirken deprem Yönetmeliğine uygun olup olmadığını bunun yanı sıra zemin taraması yapılıp yapılmadığını oldukça kapsamlı olarak araştırmanız gerekmektedir. Çünkü bugün sadece ucuz olduğu için değerlendirilen konutlar önümüzdeki yıllarda yaşanacak olan herhangi bir deprem karşısında oldukça büyük hasarlar alabilir. Bölgenin en büyük inşaat firmalarının birisi olan Ekşioğlu inşaata yatırımcıları çeken etmenlerden birisi de budur. Firma tüm projelerini hayata geçmeden önce zemin taraması yapıp bunun yanı sıra radye jeneral Sistem kullanmaktadır. Yukarıda belirttiğimiz gibi projeler fiyatlarını ve konumlarına göre de gruplanmış durumdadır.

karasu-satilik-daire-sakarya-emlak-ve-elite-projeler-1

Bugün özellikle karasunun bazı bölgeleri Ve mahalleleri yatırımcıların büyük ilgisini çekmektedir. Çünkü bu bölgeler hem yatırımların hem de turizmin en yoğun yaşandığı noktalar arasındadır. Karasu yeni mahalle, karasu yalı mahallesi, karasu plaj çevresi, karasu limanı çevresi ve karasu 32 evler bölgelerindeki satılık yazlık fırsatları yatırımcılar tarafından daha fazla değerlendirilmektedir. Yatırımcılar konut projelerini değerlendirirken özellikle site içi havuzlu konut projelerine karşı büyük bir eğilim göstermektedirler. Projelerin hem 24 saat kameralı güvenlik sistemi ile takip edilmesi bunun yanı sıra site içlerindeki havuzlarda tatil yapma imkanı sağlaması ve özellikle Çocuklu aileler için güvenilir bir ortamda vakit geçirmesine fırsat tanıması dolayısıyla bu projeler yatırımcılar tarafından büyük ilgi görmektedir. Küçük aileler için 1 + 1 daire seçeneklerinin bulunduğu Karasu’da geniş aileler için ise 2 + 1,3 + 1 ve 2 + 1 dubleks daire seçenekleri yer almaktadır. Doğayla iç içe yaşama ve tatilinize geçme fırsatı sağlayan bu konutlar ayrıca Karasu’nun eşsiz manzaraları arasında kendine geniş bir yer edinmiştir. Doğanın, tatilin ve yatırımın keyfini sürebileceğiniz bu konutlarda geç kalmadan yerlerinizi almak, bunun yanı sıra Ekşioğlu inşaatın bugün sunduğu 40 ay sıfır faiz elden senetle ödeme seçeneğini kaçırmamak için hiç vakit kaybetmeden 0 212 503 48 83 numaralı telefonu arayıp firmanın ücretsiz karasu turlarının servis kaydınızı oluşturun. Bölgeyi ziyaret etmeden önce projeler ve fiyatlarla ilgili detaylı bilgi almak için site üzerindeki canlı destek hattından bizlere ulaşabilir dilerseniz numaranızı bırakıp yetkili arkadaşlarımızın size ulaşıp bilgi vermesini sağlayabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Ekşioğlu Karasu Yazlık
Merak ettiğiniz tüm konularda bize yazabilirsiniz.
Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Biz Sizi Arayalım

    Aşağıdaki bilgileri doldurup formu gönderin, en kısa sürede müşteri temsilcimiz sizinle iletişime geçsin.

    Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Biz Sizi Arayalım

    Aşağıdaki bilgileri doldurup formu gönderin, en kısa sürede müşteri temsilcimiz sizinle iletişime geçsin.

    Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Hemen Ara : 0 545 797 34 68