Karasu Satılık Yazlık Ucuz Emlak Arsa Yada Sitede Havuzlu Karasu Evleri

ekşioğlu inşaat

Son yılların en çok gelişme gösteren yazlık bölgelerinden birisi olan karasu son yıllarda sadece tatil amaçlı değil yerleşim amaçlı olarakta tercih edilebilen bir bölge olarak karşımıza çıkıyor. Karasu evleri ve karasu satılık yazlık ları günümüz ikincil konut anlayışını değiştirerek artık yatırımcıların gündelik hayatlarını geçirdikleri konutlar olarakda kullanılıyor. Bilindiği gibi emlak konut piyasası hiçbir zaman değerini kaybetmeyen her zaman yatırımcılarına geri dönüş sağlayan ve her dönem herkesin edindiği taşınmazlardır.

karasu-satilik-yazlik-ucuz-emlak-arsa-yada-sitede-havuzlu-karasu-evleri

karasu-satilik-yazlik-ucuz-emlak-arsa-yada-sitede-havuzlu-karasu-evleri

Karasu’da da bu durum bu şekilde ilerlemekte önceki dönemlerde sadece deniz turizminden faydalanmak ve yaz tatillerini geçirmek amacıyla alınan karasu satılık daireleri ve satılık karasu evleri bugün Karasu’nun dışarıdan aldığı güçle beraber yatırımcıların her mevsim yaşamlarını geçirdikleri konutlar olarak kullanılmaya başlanmıştır. Karasuda emlak konut piyasası özellikle son yıllarda Karasu’nun büyük değerler kazanmasıyla beraber aşırı derecede gelişmiş bir bölge geçtiğimiz yıllarda dışarıdan de bir şantiyeyi andıracak niteliğe dönüşmüştür. On binlerce dairenin çoktan yatırımcılarla buluştuğu ve binlerce konutun hala Karasu’da yatırımcıları beklediği bölgede konutlar oda sayısı, denize yakınlık, konum ve yaşlarına göre değişkenlik göstermektedir. Bölgede fiyat farklılıklarının yaşanmasının temel sebebi de budur. Hem yatırımcıların hem de inşaat şirketlerinin akın ettiği sahil bölgesi ve çevresindeki konutlar iç bölgelere oranla çok daha değerli ve fiyatları daha yüksek derecelerdedir.

karasu-satilik-yazlik-ucuz-emlak-arsa-yada-sitede-havuzlu-karasu-evleri

Bu durum bugün ister yurt içi ister yurtdışında nereye giderseniz gidin bu şekildedir. Her zaman ve her yerde yatırımcılar eğer ki Denizi görme veya denize en yakın noktada kendini bir yer edinme fırsatı bulduysa bunu mutlaka değerlendirecektir. Bunun yanısıra hem yatırım hem de deniz turizminden faydalana amaçlı olarak Karasu’da en fazla tercih edilen konut tipleri site içi 1 + 1 konut projeleridir. Hem fiyatların daha büyük daire seçeneklerine oranla daha uygun ve ucuz olması, ham Büyük bir değer artışına tabi olması hem de turizimden faydalanmak adına yeterli nitelikte olması bu konutlara olan talebi fazlalaştırmıştır. İnşaat şirketleride gelen bu talep doğrultusunda Çalışıp onlarca farklı konut projesi arasında birbirinden farklı karasu manzaralarını hitap eden 1 + 1 daire seçenekleri sunmaktadır. Daireler inşaat şirketlerinin sunduğu fırsatları göre çeşitli katlarda, Çeşitli fırsatlarla ve yapılanmayla yatırımcılara sunulmuştur. Ekşioğlu inşaata yatırımcıların en fazla talebi alan ve karasudaki değişmeleri ve gelişmelere en fazla şahitlik eden firmalardan biridir. Karasu’nun en büyük İnşaat şirketi olan ve yıllar içerisinde Karasu’ya on binlerce yatırımcı kazandıran ekşioğlu inşaat neredeyse projelerinin tamamına yakınını denize sadece 100 metre ila 500 metre mesafe arasında inşa etmiştir. Bunun yanı sıra projelerin de ağırlıklı olarak site içi havuzlu olanları ağırlık verirken yatırımcılardan gelen talep doğrultusunda site dışı normal bina şeklinde yapılar da inşa etmiştir. Her dönem Karasu’da en fazla tercih edilen inşaat firması olarak karşımıza çıkan ve Karasu’nun birbirinden farklı bölgelerinde onlarca konut projesi ile bizleri ağırlayan ekşioğlu inşaat yıllar içerisinde kazandığı birikim ve tecrübe ile Karasu’da hizmet vermeye devam ediyor. Yatırımcıları en iyi anlayan ve yatırımcıların taleplerini en doğru şekilde karşılamayı hedefleyen ekşioğlu inşaatta bugün her zevke ve bütçeye uygun bir konut bulmak mümkün durumda.

karasu-satilik-yazlik-ucuz-emlak-arsa-yada-sitede-havuzlu-karasu-evleri

Oldukça modern bir anlayışla inşa ettiği konutlarını hem banka kredisi hem de elden senetle ödeme seçeneği ile yatırımcılara sunan, yatırımcıların kendine duyduğu güveni En iyi şekilde yansıtan ve projelerini hem garantili hemde kendi arasında takas seçeneğini ile satışa sunan ekşioğlu inşaat satış ofisini ziyaret etmek, ihtiyacınıza en uygun konutu gelip yerlerinde görerek kendiniz belirlemek ve bütçenize en uygun konuta Karasu’da başka hiçbir firmada bulamayacanız ödeme seçenekleri ve kampanyalarla sahip olmak için firmanın her hafta sonu Kendisine sadece 1,5 saat uzaklıkta bulunan ve Büyük bir yatırımcı ve tatilci kitlesi çektiği İstanbul’dan düzenlediği ücretsiz turlara katılım göstermek için 0 212 503 48 83 numaralı telefonu arayıp karasu turu servis kaydınızı oluşturun.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Ekşioğlu Karasu Yazlık
Merak ettiğiniz tüm konularda bize yazabilirsiniz.
Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Biz Sizi Arayalım

    Aşağıdaki bilgileri doldurup formu gönderin, en kısa sürede müşteri temsilcimiz sizinle iletişime geçsin.

    Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Biz Sizi Arayalım

    Aşağıdaki bilgileri doldurup formu gönderin, en kısa sürede müşteri temsilcimiz sizinle iletişime geçsin.

    Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Hemen Ara : 0 545 797 34 68