Karasu Satılık Yazlık Konut Emlak Ev İlanları

karasu evleri

Karasu’da satılık evler, karasu satılık arsaları, karasu satılık daire leri yani karasu genelinde emlak Konut projeleri ve bunun yanısıra bölge genelindeki arsa ve araziler günümüzde yatırımcıların en çok talep gösterdikleri taşınmazların başında gelmektedir. Karasu satılık yazlık projeleri ve karasu evleri günümüz yatırımcılarının en favori yatırım araçları arasında yer almaktadır. Bölge yurt genelinden yatırımcılara ev sahipliği yaparken yurtdışından da talep görmeye başlamıştır.

karasu-satilik-yazlik-konut-emlak-ev-ilanlari-1

Yıllar içerisinde çok büyük değişim yaşayan karasu bugün günümüzün en hızlı pirim yapan konut projelerini bünyesinde barındırmaktadır. Yatırımcılar hem Karasu’nun doğasından ve turizim faaliyetlerinden etkilenip hem de yatırımların bu denli hızlı pirim kazanmasından dolayı karasu satılık yazlık ları ve karasu satılık daireleri tercih etmektedirler. Karasu genelinde faaliyet gösteren inşaat şirketleri karasuya olan bu büyük talebin ve karasudaki konutların ne kadar hızlı değerlendiğinin İlk elden Şahitleridir. Karasudaki belli başlı inşaat şirketlerinin yanına bölgenin gelişmeye ve değişmeye başlamasıyla beraber yatırımları için uygun bir hal almasıyla yeni inşaat şirketleri ortaya çıkmış karasu genelinde onlarca farklı konut projesini hayata geçirmişlerdir. Karasu’da konut yelpazesi oldukça geniştir. Pek çok inşaat şirketi tarafından hayata geçirilen konut projeleri günümüzde Karasu’nun en çok tercih edilen noktalarında yer almaktadır. Özellikle karasu 32 evler satılık yazlıklar, karasu yeni mahalle satılık yazlıkları, yalı mahallesindeki satılık evler bunun yanısıra plaj bölgesi çevresi yatırımcıların en çok talep gösterdikleri noktalardır. Yatırımcılar bu bölgeleri hem denizi olan yakın konumları hem de doğal güzellikleri açısından tercih etmektedir. Oldukça modern bir mimariye sahip olan karasudaki konutlar yatırımcıların bir hayli ilgisini çekmektedir. Çünkü karasudaki konutlar yatırımcılarına sadece karlı bir yatırım imkanı sunmamaktadır. Karasudaki konut yatırımcılara Karasu’da huzurlu bir yaşam ve muhteşem bir tatilinde anahtarını vermektedir. İnşaat şirketleri pek çok açıdan yatırımcılar için büyük bir fırsat oluşturan Karasu’da yıllardır bir çok farklı projeye imzalarını atıp bölgenin daha fazla değerlendirilmesine imkan sağlamıştır. Her ihtiyacı ve her zevki yönelik bir konut projesini bulmanın mümkün olduğu Karasu’da ayrıca konut fiyatları oldukça ekonomik sayılmaktadır. Yatırımcılar ihtiyaçlarına yönelik konutları belirledikten sonra firmaların sunmuş olduğu kampanya ve ödeme koşullarından faydalanarak karasu evlerinde yerlerini almaktadır.

karasu-satilik-yazlik-konut-emlak-ev-ilanlari-2

Karasu’da şu an devam eden en büyük kampanya ise ekşioğlu inşaatın yatırımcılara sunmuş olduğu eden 40 ay sıfır faizle ödeme seçeneğidir. Yatırımcılar Google’dan konumuna erişebilecekleri Ekşioğlu inşaatı kendi imkanlarıyla ziyaret etmenin yanında hafta sonları İstanbul genelinden ücretsiz olarak düzenlenen karasu turlarına katılım sağlayıp hatta ziyaret edebilmektedir. İstanbul Avrupa ve anadolu yakasından ekşioğlu inşaat satış ofisine gelen yatırımcılar firmanın birbirinden farklı konut projelerini yerlerinde görüp değerlendirip bütçelerine en uygun konutu belirledikten sonra ister banka kredisiyle isterlerse benden 40 ay senet seçeneğe ile Karasu’da ekşioğlu inşaatla yatırımlarını hemen gerçekleştirebilmektedirler. Daire bedelinin %25’i oranında verilecek olan peşinat oranlarından sonra kalan kısmını elden 40 ay sıfır faiz de senet yapılması yatırımcılara faizsiz konut sahibi olmanın en büyük avantajını sunmaktadır.

karasu-satilik-yazlik-konut-emlak-ev-ilanlari-3

Ekşioğlu inşaatın kısa bir süre için düzenlemiş olduğu bu muhteşem ödeme kampanyasından yararlanarak Karasu’da yatırımlarınızı gerçekleştirmek için 0 212 503 48 83 numaralı telefonu arayarak hem ücretsiz karasu turları da ücretsiz servis kaydınızı oluşturabilir hem de Karasu’ya gelmeden önce Ekşioğlu inşaatın projeleri hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Yaz sezonunun yaklaşmaya başlamasıyla ve karasu limanının tamamlanması ile birlikte fiyatlarının yeniden yükselişe geçtiği Karasu’da günümüz ucuz ve uygun fiyatlarını değerlendirmek için geç kalmayın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Ekşioğlu Karasu Yazlık
Merak ettiğiniz tüm konularda bize yazabilirsiniz.
Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Biz Sizi Arayalım

    Aşağıdaki bilgileri doldurup formu gönderin, en kısa sürede müşteri temsilcimiz sizinle iletişime geçsin.

    Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Biz Sizi Arayalım

    Aşağıdaki bilgileri doldurup formu gönderin, en kısa sürede müşteri temsilcimiz sizinle iletişime geçsin.

    Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Hemen Ara : 0 545 797 34 68