Karasu Satılık Daire Havuzlu Sitede Senet İle Taksitlerle

karasu-satilik-yazlik-6-ay-2017-2

Karasu satılık yazlık ları sizlere oldukça cazip fırsatlar sunmaya devam ediyor. Sakarya’nın Karasu ilçesi nde yer alan karasu evleri ve karasu satılık daire projeleri son yılların en popüler yatırım ve tatil merkezleri arasında gösterilmekte. Doğasıyla ve tertemiz havasıyla büyüleyen karasu ayrıca huzurlu ortamıyla oldukça yaşanılabilir bir bölgedir. Hem turizimcilerin hem de yatırımcıların akın ettiği bölgede emlak konut sektörünün gösterdiği büyük gelişmeler sayesinde karasu Yurtiçi ve yurtdışından çok sayıda yatırımcı ve tatilciye evsahipliği yapmaktadır. Yatırımcılar nasıl ki karasu gayrimenkul sektörüne büyük bir ilgi gösteriyorsa bölgeye gelen tatilci ve turizimciler de hem emlak konut sektöründeki yatırımlara hem de karasudaki tatil ve turizim olanaklarına ilgi göstermektedir.

karasu-satilik-daire-havuzlu-sitede-senet-ile-taksitlerle-1

Bilindiği gibi satılık karasu yazlıkları Ve satılık karasu konutları günümüzde yatırım, yaşam ve tatil amacıyla edinilmektedir. Bölgenin hızlı değer artışı ve bunun yanı süre kısa süre içerisinde yaptığı pirim yatırımcıların dikkatine kaçmayıp yatırımcıları karasuya yatırım yapmaları için teşvik ederken bölge genelindeki yaşam ve turizim faaliyetleri de yatırımcıları etkilemektedir. Aynı durum kara suyu tercih eden tatil ve turizimciler için de geçerlidir. Bölge sadece yatırım özellikleriyle değil Karasu’nun muhteşem güzellikte ki doğal ortamı, el değmemiş doğal güzellikleri, tertemiz denizi, yaşam alanları, sosyal aktivite alanları ve Karasu’nun sahip olduğu konularda ön plana çıkmaktadır. Karasu için bu değerlerin hepsi bir bütün oluşturmaktadır. Yatırımcılar Karasu’ya gelip denize yürüme mesafesi nde yer alan ve bir çoğu site içerisinde havuzlu olarak bulunan yazlık ve dairelerden ihtiyaç ve bütçelerine yönelik konut edinip hem bu konutlarından kısa vadede kar getirisi elde edebilmekti hem de Yaz tatillerini ve isterlerse bayram tatilleri ve hafta sonu tatillerinde yine Karasu’da kendi konutlarında değerlendirme imkanına sahip olabilmektedir. Bölgenin kusursuz doğası, her biri ayrı bir karasu manzarasını evsahipliği yapan evleri Ve çok sayıdaki doğal güzellikleri Karasu’da huzurlu ve doğayla iç içe bir yaşamın anahtarını vermektedir. Konutlar yatırımcıları tarafından kullanıldığı gibi günümüzde bölgeyi tercih eden turizimciler tarafından da kullanılabilmektedir. Çok sayıda yatırımcının Karasu’nun yükselen değerlerine karşı koyamayıp edindiği konutlar yatırımcıları tarafından kullanılmadıkları zamanlarda özellikle yaz sezonlarında karasuya gelen turizimcilere karasu sahibinden günlük yazlık veya karasu sahibinden kiralık daire olarak kiralanıp sadece yaz sezonunda bile büyük bir kira getirisi elde ettirebilmektedir. Hem yatırımcılarına büyük karlar elde ettiren Hem de tatilcilere konaklama ve barınma imkanı sağlayıp kiracıların bile kendi evlerinde kendi müstakil konutlarının rahatlığın da tatil yapma fırsatını bulabilecekleri bu konutlar bugün Karasu’da yatırımcılarla buluşmak için yerlerini çoktan almıştır. Özellikle hafta sonları oldukça yoğun bir yatırımcı kitlesine hizmet eden Karasu’da her yıl binlerce kişi konut sahibi olup karlı bir yatırıma imzasını atmaktadır. Karasu’nun önde gelen inşaat firmalarının hayata geçirdiği yazlık karasu evleri nde bugün herkesimden yatırımcının sahip olabileceği nitelikte ki fiyatlara bir konut bulmak mümkün durumda.

karasu-satilik-daire-havuzlu-sitede-senet-ile-taksitlerle-2

Karasu gibi hızla yükselen ve değerlenen bir bölge için hala fiyatların ucuz ve uygun sayıldığı ve bunun yanı sıra İnşaat firmaları tarafından farklı kampanya ve ödeme koşullarıyla yatırımcılara sunulan bu konutlarda sizlerde yerlerinizi şimdiden alıp Karasu’nun bu hızlı değerlenişine ortak olup Birikimlerinizi Karasu’da karlı bir konut yatırımına dönüştürüp Karasu’nun en popüler ve en güzel manzaraya sahip mahallelerinde bölgede yaşamın ve turizminde tadını çıkarmaya başlamak için 0 212 503 48 83 numaralı telefondan bizlerle irtibata geçip Ekşioğlu inşaatın hafta sonları İstanbul Avrupa ve anadolu yakasından düzenlemiş olduğu Ücretsiz karasu turları için servis kaydınızı oluşturun. Karasu’ya yatırımlarınızı ne kadar erken gerçekleştirirseniz hem bölgedeki ucuz ve uygun fiyat koşullarından o derece yararlanıp hem de yıllar içerisinde konutlarınızdan elde edeceğiniz kârı artırabilirsiniz. Yükselen değeri ile her yeni gün yeni yatırımcılara evsahipliği yapan Karasu’da konutlarınızdan kısa vadede büyük Bir geri dönüşüm elde edebilirsiniz.www.eksioglukarasuyazlik.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Ekşioğlu Karasu Yazlık
Merak ettiğiniz tüm konularda bize yazabilirsiniz.
Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Biz Sizi Arayalım

    Aşağıdaki bilgileri doldurup formu gönderin, en kısa sürede müşteri temsilcimiz sizinle iletişime geçsin.

    Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Biz Sizi Arayalım

    Aşağıdaki bilgileri doldurup formu gönderin, en kısa sürede müşteri temsilcimiz sizinle iletişime geçsin.

    Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Hemen Ara : 0 545 797 34 68