Karasu Satılık Yazlık İster Havuz Manzaralı İster Güney Cephe

karasu evleri

Karasu emlak konut sektöründeki gelişmelerle, turizim de kaydettiği ilerlemeye, bünyesindeki ulaşım ve Sanayi projeleriyle son yıllarda yatırımcıların en fazla talep gösterdikleri karasu evleri ne ve karasu satılık yazlık projelerine evsahipliği yapmaktadır. Adını reklamlarla, tanıtımlarla, kampanyalarla geniş bir yatırımcı kitlesine duyurmayı başaran Karasu’da karasu satılık daire leri ve satılık karasu evleri yerli ve yabancı yatırımcıların uğrak noktası oldu.

karasu-satilik-yazlik-ister-havuz-manzarali-ister-guney-cephe-1

Yurtiçinden ve yurtdışından yatırımcıların hem kendi imkanlarıyla hem de her hafta sonu İstanbul Avrupa ve anadolu yakasından Ekşioğlu inşaatın sunmuş olduğu ücretsiz karasu turu hizmeti ile bölgeye gelip bölgedeki konut projelerini değerlendirip, Karasu’da yatırımlarını gerçekleştirmeye devam etmektedirler. Çünkü karasu son yılların en hızlı gelişim gösteren ve en çok prim yapan bölgelerinden biri durumundadır. Bölgedeki gelişmelerin, proje ve çalışmaların ardı arkası gelmemektedir. Yatırımcıları ilk etapta Karasu’nun artan değeri ve hızlı yükselişi etkilerken bunun dışında pek çok seçenek de yatırımcılar için alternatif oluşturmaktadır. Bir kere hızlı yükselişine ve değerlerinişine rağmen Karasu’da satılık yazlıklar ve karasu evleri hala herkesimden yatırımcı kitlesi tarafından elde edilebilir nitelikte ucuz ve uygun fiyatlara satışa çıkmaktadır. Bunun yanısıra bölgede Özellikle Ekşioğlu inşaatın hayata geçirdiği projelerin neredeyse tamamı denize yürüme mesafesinde yer almaktadır. Karasu konum olarak pek çok büyük ile yakın mesafede yer almaktadır. Bölge özellikle İstanbul’a olan yakın konumuyla dikkatleri üzerine çekerken geçtiğimiz yıl içinde İstanbul’a açılan üçüncü boğaz köprüsü otoban bağlantısının sahil yolunun Karasu dan geçmesi karasu ile İstanbul arasındaki mesafeyi 1 saat gibi bir Süreye düşürecektir. Yani İstanbul’dan sadece 1 saat uzaklıkta bulunan karasu hem yatırımlarınızı hem de tatilinizi gerçekleştirebileceğiniz en yakın Konumundadır. Karasu’nun muhteşem bir doğası vardır. Yeşille mavinin en güzel tonlarını bünyesinde barındıran Karasu Bir tarafı orman bir tarafı denizle çevrili olan muazzam bir doğaya sahip, tertemiz havasıyla ve El değmemiş doğal ortamlarıyla insanlara huzur veren bir bölgededir.

karasu-satilik-yazlik-ister-havuz-manzarali-ister-guney-cephe-2

Bölge her ne kadar deniz turizmi ile ön plana çıkıp yaz sezonunda 100 binlerce kişi bünyesinde ağırlarken alternatif turizim türleri, doğal güzellikleri, çevresindeki doğal yaşam alanlarıyla da ön plana çıkmaktadır. Karasu’da yapılan konut yatırımlarıyla bölgedeki tüm bu turizim faaliyetlerinden sınırsızca faydalanmaya başlayabilir ayrıca Karasu’nun özellikle kış sezonunda ki sakin ve huzurlu ortamıyla bölgede yaşamın, stresten ve kalabalıktan uzak bir yaşamın tadını çıkarabilirsiniz. Kış sezonunda nüfusu 50.000 civarlarında seyreden Karasu’nun yaz sezonundaki nüfusu ise 800.000’lere kadar ulaşılmaktadır. Karasu kış sezonunda ne kadar huzurlu sessiz ve sakin bir bölge iken yaz sezonunda adeta başkalaşım geçirmekte, Karasu’nun o sessiz ve sakin ortamı yerini bul cıvıl bir kalabalığa bırakmaktadır. Deniz turizmi ile son yılların en popüler tatil merkezlerinden biri durumuna gelen Karasu’da Denizi ve sahile yürüme mesafesinde bulunan konutlardan birisine sizlerde sahip olup karasudaki bu muhteşem yaz sezonundan, deniz turizminden, bölgenin doğal güzelliklerinden, huzurlu ortamından, tertemiz havasından, muazzam manzaralarından faydalanıp İster sadece tatilinizi isterseniz tüm yaşamınızı bu konutlarda daim ettirebilirsiniz. Oldukça geniş bir platformda ülkemizin en fazla kazandıran bölgelerinden birisi olan Karasu’da birikimlerinizi karasu evlerinden ve satılık karasu dairelerinden yana kullanıp geleceğinizi karlı bir yatırım bırakma fırsatı yakalayıp, günümüz ucuz ve uygun fiyat koşullarını değerlendirip bunun yanı sıra ister senetle isterseniz banka kredisi ile ödeme yapabileceğiniz konutlara hemen sahip olup bitmiş tüm konutları vereceğiniz peşinat oranlarından hemen sonra teslim alabilirsiniz. Karasu’nun fırsatlarla dolu ortamında konut projelerini hemen değerlendirip bütçenize en uygun konutu belirlemek için Ekşioğlu inşaatın sağlamış olduğu ücretsiz karasu turlarınına kaydınızı yaptırabilirsiniz. İstanbul Avrupa ve anadolu yakası genelinden her hafta sonu düzenlenen ücretsiz karasu turları sizleri evinize en yakın noktadan gelip alıp Karasu’da yatırımınızı gerçekleştirseniz de gerçekleştirmeseniz de profesyonel bir hizmet ile karşılanıp akşam tur dönüşünde servisler tarafından evlerimize kadar bırakılmaktasınız.

karasu-satilik-yazlik-ister-havuz-manzarali-ister-guney-cephe-3

Ekşioğlu inşaatın sunmuş olduğu bu fırsatlardan, kampanya ve ödeme koşullarından bir an önce faydalanmak için 0 212 503 48 83 numaralı telefondan bize de iletişime geçip ücretsiz karasu turu servis kaydınızı yaptırmadın yanında projeler hakkında detaylı bilgi sahibi de olabilirsiniz.


Ekşioğlu Karasu Yazlık
Merak ettiğiniz tüm konularda bize yazabilirsiniz.
Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Biz Sizi Arayalım

    Aşağıdaki bilgileri doldurup formu gönderin, en kısa sürede müşteri temsilcimiz sizinle iletişime geçsin.

    Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Biz Sizi Arayalım

    Aşağıdaki bilgileri doldurup formu gönderin, en kısa sürede müşteri temsilcimiz sizinle iletişime geçsin.

    Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Hemen Ara : 0 545 797 34 68