Karasu Satılık Yazlık Emlak Jet Hızıyla Yükseliyor Denize Yakın Güvenli Bina

karasu evleri

Karasuda satılık yazlık daireler de büyük kampanyalar devem ediyor sizde bu fırsatları kaçırmamak için elinizi çabuk tutun

Karasu evleri ve karasu satılık daire projeleri Sakarya’nın Karasu ilçesinde yer alan yatırımcılarına hem kısa vadede kar getirisi elde ettiren hem de bölgedeki deniz turizmi faaliyetlerini ortak eden konutlar bölge genelinde büyük bir talep görmektedir. Satılık karasu evleri ve karasu satılık yazlık projeleri son yıllarda Karasuda yaşanan gelişmelerle ve değişmelerle adını çok geniş kitlelere duyurmaya başarmış bölge günümüzde yurt içinden olduğu kadar yurtdışından da yatırımcılara hizmet etmeye başlamıştır. Karasuda meydana gelen gelişmelerin ve bölgede emlak konut sektöründe faaliyet gösteren inşaat firmalarının reklam, tanıtım kampanya ve haberlerinin günümüzde gazete, TV kanalları, internet platformu gibi alanlarda sıklıkla karşımıza çıkması, Google Facebook gibi sosyal mecralarda sürekli olarak rastladığımız karasu haberleri bölgenin popülaritesinin artmasına ve Karasu’nun hem yatırımları hem de deniz turizmiyle çok büyük kitlelere adını duyurmasına ortam hazırlamıştır.

karasu-satilik-yazlik-emlak-jet-hiziyla-yukseliyor-denize-yakin-guvenli-bina-1

Karasuda yer alan gayrimenkullerin, karasu satılık arsalarının, arazilerinin, karasu evlerinin ve karasu satılık yazlık  konutlarının hem bu kadar tanınıyor olması hem de önlenemez bir şekilde yükselişe yatırımcıları karasuya çekmeye devam etmektedir. Çünkü günümüz koşullarında yatırımcılar yatırımlarını gerçekleştirmeden önce yatırımlarını yapacakları bölge ile ilgili çeşitli kriter ve özellikler belirlemiştir. Tabii ki hiçbir yatırımcı yatırımlarını Ölü Bir yatırım olarak gerçekleştirmek istemez. Yatırımcılar özellikle gelişmeye başlayan ve fiyatların ucuz ve elde edilebilir nitelikte olduğu bölgeleri tercih etmektedirler. Bunun yanısıra yatırımcıların özellikle dikkat ettikleri bir başka unsur da yatırım yapacakları Bölgeye olan ulaşım koşullarıdır. Karasu yatırımcılar için oldukça önemli nitelikler taşıyan bu faktörlerin tamamını bünyesinde barındırmaktadır. Bölge henüz yeni gelişim göstermeye başlayan bir bölge olduğu için Karasu’da Şu an satışta bulunan konut projeleri günümüz koşulları için oldukça ucuz ve uygun sayılabilecek fiyatlarda olup herkesimden yatırımcıya hitap eder niteliktedir. Bunun yanı sıra Karasu’da son yıllarda pekçok gelişme meydana gelmiştir. Turizim, Sanayi ve ulaşım alanında çok büyük projelere evsahipliği yapan karasu önümüzdeki yıllar içerisinde bünyesindeki bu projelerin tamamlanmasıyla ve faaliyete geçen karasu limanıyla daha çok değer kazanıp bir ihracat merkezi haline gelecek aynı zamanda daha çok yerli ve yabancı yatırımcıyı bünyesine çekecektir. Yani karasu önümüzdeki yıllarda bugün almış olduğu değeri çok daha fazla artıracaktır.

karasu-satilik-yazlik-emlak-jet-hiziyla-yukseliyor-denize-yakin-guvenli-bina-2

Yatırımcılar için oldukça önemli noktalardan birisi olan ulaşım faktörleri de Karasu’da oldukça gelişmiştir. İstanbul’a 1,5 saat, Ankara’ya 3 saat, kocaeliye 1saat ve daha pekçok ile oldukça yakın mesafede bulunan karasuya kara yoluyla ulaşım oldukça kolaydır. Çünkü son yıllarda meydana gelen gelişmeler bölgedeki ulaşım sektöründe etkilemiş karasuya çıkan yolların büyük çoğunluğu otoban bağlantısına kavuşturulmuştur. Karasu yatırımlar için bu nitelikleri taşıyarak yatırımcıları kendisine çekerken bölgedeki deniz turizmi faaliyetleri de yatırımcıları büyük ölçüde etkilemektedir. Yatırımcılar Karasu dan konut edinirken hem karlı bir yatırım ortaklık edip hem de uzun bir yaz tatili fırsatı yakalamaktadır. Bölgede şu gün ekşioğlu inşaat tarafından yatırımcılara sunulan konut projelerinin tamam mı denize sadece 100 metre ile 500 metre mesafe arasındadır. Tamamı yeni durumundaki onlarca konut projesi yatırımcılarına karlı bir yatırım fırsatı sunmanın yanında kendi konutlarında kendi evlerinin rahatlığın da uzun ve verimli bir yaz tatili de sunmaktadır. Karasu’da konut edinen yatırımcıların büyük çoğunluğu yaz tatillerini Karasu’ya gelip kendi konutlarında geçirip Karasu’nun 24 km uzunluğunda ki sahil bandında denizin, kumun, güneşin ve eğlencenin tadını doyasıya çıkarmaktadırlar.

karasu-satilik-yazlik-emlak-jet-hiziyla-yukseliyor-denize-yakin-guvenli-bina-3

Çok büyük bir çoğunluğu site içerisinde havuzlu konut projeleri olarak satışta bulunan Ekşioğlu inşaatın şu an satışta olan onun üzerindeki konut projesine yerlerinde görüp incelemek, dilediğiniz mevki ve mahalledeki konut projelerine erişmek, araya üçüncü şahısları sokmadan sahibinden konut sahibi olmak Ve faizsiz konut yatırımı yapmanın fırsatını yakalamak için bu adresi ziyaret edebilir www.eksioglukarasuyazlik.com yada 0 212 503 48 83 numaralı telefonu arayarak ücretsiz karasu turlarına servis kaydınızı yaptırabilir, projelerle ilgili detaylı bilgi edinebilir, Ödeme koşulları ve kampanyalarla ilgili detaylara ulaşabilirsiniz.


Ekşioğlu Karasu Yazlık
Merak ettiğiniz tüm konularda bize yazabilirsiniz.
Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Biz Sizi Arayalım

    Aşağıdaki bilgileri doldurup formu gönderin, en kısa sürede müşteri temsilcimiz sizinle iletişime geçsin.

    Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Biz Sizi Arayalım

    Aşağıdaki bilgileri doldurup formu gönderin, en kısa sürede müşteri temsilcimiz sizinle iletişime geçsin.

    Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Hemen Ara : 0 545 797 34 68