Karasu Satılık Daire Denize Yakın Daireler Müstakil Siteler

karasu-satilik-yazlik.

Karasu satılık yazlık ları ve karasu evleri Son yılların en çok kazandıran ve en çok yatırım yapılan konutları arasında yer almaktadır. Karasu’nun aldığı değerle ve Deniz turizmi ile yatırımcıları cezbettiği  karasu satılık daire leri ve satılık karasu evleri yatırımcılara hem uzun ve soluksuz bir tatil hem de karlı bir yatırım yapma imkanı sunmaktadır. Emlak konut sektörü Karasu’da o kadar ileri bir seviyeye geldi ki bölgede her yıl binlerce yatırımcıyı konut sahibi yapmaya başladı. Karasu gayrimenkul sektörünün büyük gelişmeler yaşadığı Karasu’da konutlara olan yaklaşım da gün geçtikçe değişti.

karasu-satilik-daire-denize-yakin-daireler-mustakil-siteler-1

Karasu müstakil evlerinin ve karasu müstakil yazlıklarının yerini günümüzde modern konut projeleri aldı. Site içi havuzlu güvenlikli olarak yatırımcıların beğenisine sunulan karasu evleri Karasu’da yer eden müstakil konut anlayışını değiştirdi. Konut yatırımcılarıda günümüzde müstakil ev yerine genellikle site içlerinde yer alan ve havuzlu olan bu projeleri Çok daha fazla tercih etmeye başladı. Karasu’da yaşanan bu değişim inşaat firmalarınıda etkiledi. Bölgede faaliyet gösteren firmalar özellikle denizi ve sahile yakın mesafede yer alan karasu satılık arsalarını satın alıp yerlerine modern donanımlarla oluşturulmuş olan bina ve siteleri hayata geçirmeye başladılar. Kesimden yatırımcının ihtiyacına ve bütçesine yönelik konutların yer aldığı Karasu’da en çok tercih edilen konut projeleri 1 + 1 site içi havuzlu konut projeleridir. Yatırımcıların hem birikimlerini hem de tatillerini değerlendirmek amacıyla aldıkları bu konutlar oldukça avantajlıdır. Çünkü konutlar değerlerini sürekli olarak artırarak yatırımcılarına kısa vadede karlı bir geri dönüşüm sağlamaktadır. Bunun yanısıra karasudaki deniz turizmi faaliyetleri de eklendiğinden Karasu’da yatırımlar oldukça akıllıca ve karlı bir yatırım halini almaktadır.

karasu-satilik-daire-denize-yakin-daireler-mustakil-siteler-2

Denize ve sahile yürüme mesafesinde inşa edilen Site içi havuzu konut projelerinde isterseniz sitelerinizden çıkmadan tatilinizi gerçekleştirebilir isterseniz de yürüme mesafesi nde Ulaşabileceğiniz 24 km uzunluğunda ki sahil bandında tatilinizi doya doya gerçekleştirebilirsiniz. Deniz turizmi ile oldukça ön plana çıkan Karasu’da son yıllarda eğlence sektörüne de büyük gelişmeler yaşanmıştır. Yaz tatillerinin olmazsa olmazı eğlence sektörü adına Karasu’da onlarca farklı mekan açılmış hem tatilcilerin hem de bölge halkının hizmetine sunulmuştur. Eğlence sektöründe faaliyet gösteren mekanlar özellikle karasu plaj bölgesi ve karasu 32 evler bölgesinde yoğunlaşmıştır. Hem gece hem de gündüz Eğlencelerin sürekli olarak devam ettiği bu mekanlarda ayrıca şehirde geç saatlere kadar verilen ulaşım hizmetleri ile oldukça keyifli ve verimli bir tatil geçirebilirsiniz. Bölgede bunun yanısıra ailenizle birlikte vakit geçirebileceğiniz karasu plaj bölgesinde yer alan bir lunapark ve karasu akkum mevkiinde Ekşioğlu inşaatın bölge kazandırmış olduğu Aqua park projesi olan Aqua City yer almaktadır. Yaz sezonunda tatilcilerin ve turizimcilerin yoğun olarak İlgi gösterdikleri bu mekanlar 100 binlerce kişiye hizmet vermeye devam etmektedir. Bölgede sadece eğlence sektörü değil sosyal faaliyet alanları, sosyal yaşam alanları, alışveriş dükkanları, yeme içme yerleri de oldukça gelişme göstermiştir.24 km uzunluğunda sahil şeridi boyunca her türlü yeme içme ve kişisel ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz alan ve tesisler bulunmaktadır. Karasu’da yaptığımız yatırımlarla hem kendi evinizde uzun ve verimli bir tatilin keyfini çıkarabilir hem de kısa vadede kar getirisi elde ettiren bu konutlarla geleceğinize karlı bir yatırım fırsatı bırakabilirsiniz.

 

karasu-satilik-daire-denize-yakin-daireler-mustakil-siteler-3s

Ekşioğlu inşaatın Karasudaki Site içi yazlık ve daire bunun dışında site dışı bina projeleri Karasu 32 evler, karasu plaj, karasu yeni mahalle gibi mahallelerinde ve bölgelerinde yoğunlaşmıştır. Tamam mı denize yürüme mesafesi nde olan ve büyük bir kısmı site içerisinde havuzlu olarak inşa edilen Ekşioğlu inşaatın şu gün satışta olan onun üstündeki konut projesinde Ekşioğlucity Projesi hariç tüm projelerini elden 40 ay sıfır faiz senet seçeneği ile sahip olmanız mümkün. Firmanın düzenlemiş olduğu bu eşi benzeri görülmemiş Bu ödeme kampanyasını kaçırmayıp yatırımlarınızı Karasu’da Bir an önce gerçekleştirmek için İstanbul Avrupa ve anadolu yakasından düzenlemiş olduğumuz karasu turlarına katılım sağlayıp Ekşioğlu satış ofisine gelip uzman satış müdürleri eşliğinde projeleri yerlerinde görüp değerlendirebilirsiniz.  www.eksioglukarasuyazlik.com


Ekşioğlu Karasu Yazlık
Merak ettiğiniz tüm konularda bize yazabilirsiniz.
Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Biz Sizi Arayalım

    Aşağıdaki bilgileri doldurup formu gönderin, en kısa sürede müşteri temsilcimiz sizinle iletişime geçsin.

    Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Biz Sizi Arayalım

    Aşağıdaki bilgileri doldurup formu gönderin, en kısa sürede müşteri temsilcimiz sizinle iletişime geçsin.

    Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Hemen Ara : 0 545 797 34 68