Karasuda Satılık Yazlık Konut Emlak İçin Bahar Aylarını Beklemeyin Yatırım Zamanı

karasu satılık yazlık

Karasu’da değerlenen konut projeleri Karasu satılık evleri, karasu satılık yazlık ları, karasu satılık daireleri, karasu satılık konutları, karasu satılık arsaları ve karasu kiralık daireleri günümüzde yatırımcıların ve turizimcilerin en fazla ilgi gösterdikleri konut projeleridir. Yatırımlar açısından oldukça uygun ve risksiz bir yatırım yapma olanağı sunan satılık karasu evleri yıllar içinde aldığı hızlı değerle günümüzde yatırımcıların gündeminden düşünmektedir. Eski dönemlerde sadece turizim faaliyetlerini geçirmek için alınan karasuda satılık yazlık ları ve karasu satılık evleri günümüzde yatırımların en çok hız kazandığı bölgelerden biri konumuna gelip Karasuda yapılan onlarca yerli ve yabancı yatırımla, sanayi ve ulaşım alanındaki gelişmelerle değerini aniden artırıp günümüzün en çok prim yapan konut projeleri arasına girmişlerdir. Karasu günümüzde turizmin ve yatırımın en hızlı yaşandığı bölgelere arasına adını çoktan yazdırmıştır.

karasuda-satilik-yazlik-konut-emlak-icin-bahar-aylarini-beklemeyin-yatirim-zamani-1

Karasuda Satılık Yazlık

Bölgede emlak konut sektöründeki gelişmeler yatırımlar açısından oldukça uygun hale gelen karasuya olan talebi artırmakta, yatırımcılar onlarca konut seçeneği arasından bütçelerine ve zevklerini en uygun konutu kendileri seçebilmektedirler. Yatırımcılarına kısa vadede karlı bir geri dönüşümü sağlayan karasu evleri ve bunun yanında Karasu’da satılık arsalar ve tarlalar yatırımcıların en çok talep gösterdikleri yerlerdir. Karasu’nun bir anda bu kadar değer kazanmasındaki en büyük pay elbetteki karasu limanı projesidir. Yapımına tam 22 yıl önce başlanan ancak hala açılamayan limon projesinde sona gelindi. Geçtiğimiz yıllar içerisinde özel bir inşaat firmasının projeyi devralmasıyla karasu limanı projesindeki çalışmalar hız kazanmıştır. 2017 yılının ilk aylarında İşletilmeye başlanması beklenen karasu limanı bölgeyi yakından takip eden yatırımcıların karasuyu tercih etmesindeki en önemli etkendir. Liman projesinin Karasu’da hayata geçmesi burada üretilen ürünlerin karasu limanı üzerinden ihracatının sağlanacak olması ve Karasu’nun bir ihracat merkezi haline geleceğinin öngörülmesi dünya devi firmaları karasuya çekmiştir.

karasuda-satilik-yazlik-konut-emlak-icin-bahar-aylarini-beklemeyin-yatirim-zamani-2

Karasu Limanı

Karasu’da yapılan liman projesi ve yapımı devam eden batı Karadeniz demiryolu Projesi karasuya olan yatırım düşüncelerini netleştirmiş, bölgenin dünya devi firmaların yatırımlarına evsahipliği yapmasını sağlamıştır. Zaten geçmişe dönüp bakıldığında Sakarya ve Karasu’da hayata geçmesi ve bölge yapılması planlanan pek çok proje yer almaktaydı. Ancak karasu limanının bir türlü faaliyete geçememesi ve çalışmaların sürekli aksayıp liman projesinden umutların kesilmesi Karasu ve sakaryaya yapılacak olan yatırımlardan Bir anda vazgeçilmesine sebep olmuştur. geçtiğimiz yıllar içinde buna örnek olabilecek pek çok olay yaşanmıştır. Ancak şu gün Karasu’nun geldiği nokta ve liman projesinin çok yakında hayata geçecek olması Karasu’ya olan yatırımları hızlandırmış ve bölgenin cazibesini büyük ölçüde artırmıştır. Liman projesi Karasu’da doğrudan veya dolaylı olarak pekçok sektörü de etkilemektedir. Liman projesinin bölgeye dev yatırımları çekmesi Karasu’nun yatırımlar açısından uygun bir hale gelmesini sağlamış ve bölgenin değerini arttırmıştır.

karasuda-satilik-yazlik-konut-emlak-icin-bahar-aylarini-beklemeyin-yatirim-zamani-3

Karasu Satılık Daire

Bölgenin artan değeri ise yatırımcıları cezbetmiş, Birikimlerini kere garantili bir yatırma dönüştürmek isteyen binlerce yatırımcının Karasuda Konut yatırımlarının da bulunmasına imkan vermiştir. Karasu’nun konut yatırımlarının bu kadar değer kazanması bölgedeki inşaat sektörünü doğrudan etkilemiş, bölgedeki konutlara olan yoğun talep karasu genelinde onlarca modern konut projesinin hayata geçmesine imkan tanımıştır. Şuan karasu genelinde yapımı tamamlanmış ve devam eden onlarca konut projesi yer almaktadır. İnşaat firmaları tarafından özellikle kıyı kesimi’nde ve sahile ve denize yakın alanlarda inşa edilen bu Konut projeleri yatırımcılar tarafından büyük bir ilgi görmekte, firmalar boş alan ve arazileri konut projeleri ile doldurmaktadırler. Firmaların kampanyalı fiyatlarla alıcıları sunduğu karasu evleri Karasu’nun en çok prim yapan mahallelerinde hayata geçirilip, uygun ve farklı ödeme koşulları ile yatırımcılara sunulmaktadır. Tamam mı yeni sıfır durumda olan konut projeleri ayrıca krediye uygundur. Bölgede yıllardır faaliyet gösteren ekşioğlu inşaat Karasu’da inşa ettiği onlarca konut projesi ile binlerce yatırımcıyı konut sahibi yapmış; Özellikle İstanbul’da yaşayan kesim tarafından tercih edilen karasu evlerine ve karasu satılık yazlıklarına müşterilerinin daha rahat ulaşmalarına imkan vermek amacıyla hafta sonları İstanbul Avrupa ve anadolu yakasından ücretsiz karasu turu hizmeti vermektedir. Karasu ekşioğlu inşaatın sunmuş olduğu ücretsiz karasu turlarına katılım sağlamak için sadece site üzerindeki numaralar dan bizi arayıp servis kaydınızı yeter yaptırmanız yeterli olacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Ekşioğlu Karasu Yazlık
Merak ettiğiniz tüm konularda bize yazabilirsiniz.
Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Biz Sizi Arayalım

    Aşağıdaki bilgileri doldurup formu gönderin, en kısa sürede müşteri temsilcimiz sizinle iletişime geçsin.

    Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Biz Sizi Arayalım

    Aşağıdaki bilgileri doldurup formu gönderin, en kısa sürede müşteri temsilcimiz sizinle iletişime geçsin.

    Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Hemen Ara : 0 545 797 34 68