Karasu Satılık Yazlık Sahibinden Denize Sıfır Yazlıklar

Karasu-Satılık-Yazlık-Karasuda-Arsa-Daire-Villa-Müstakil-Yazlıklar-2

Karasu’da turizim alanındaki gelişmeler inşaat sektörü doğrudan etkiliyor Karasu yatırımların ve yatırımcıların adresi olmaya devam ediyor. Karasuda satılık yazlık Son dönemde bünyesinde yapılan yatırımlarla ve konut projeleri ile adından sıkça söz ettiren Karasu; Bölge genelindeki Karasu satılık yazlık daire fırsatlarıyla gündemden düşmüyor. Karasu Evleri Sürekli yeni konut projelerinin boy gösterdiği Karasu’da, karasu satılık dairelere olan talebin bu kadar yoğun olmasının başlıca sebebi; Karasu’nun deniz turizmi açısından çok elverişli olmasıdır. 24 km uzunluğunda sahil şeridine sahip olan karasu; altın kumdan geniş plajlara sahiptir.

Karasu-Satılık-Yazlık-Sahibinden-Denize-Sıfır-Yazlıklar Yaz sezonunda 100 binlerce turist ağırlayan sahil bölgesinde Özellikle hafta sonları plajlarda yer bulmak imkansız hale gelmektedir. Karasu’da deniz turizminin son yıllarda önem kazanmasının başlıca sebebi bölgedeki potansiyeli ortaya çıkaracak çalışmaların yapılmasıdır. Karasu genelinde sadece plaj bölgesinde değil şehrin genelinde hummali bir çalışma yapılmıştır.

Karasu-Satılık-Yazlık-Sahibinden-Denize-Sıfır-Yazlıklar-102222Karasu’nun yolları yenilenmiş, Asfaltlama çalışmaları yapılmış, alt yapı ve üst yapı çalışmalarına hız verilmiş; bunun yanında caddeleri düzenlenmiş, Yeni yatırımlar yapılmış ve özellikle sahil bölgesinde 5 milyon $ tutarında dev bir yatırım yapılmıştır. Karasu sahil park ve rekreasyon alanı Projesi olarak geçen Bu dev yatırım geçtiğimiz ağustos ayı içerisinde halka açılmıştır. 24 kilometrelik sahil şeridine rağmen bugüne dek mavi bayrak alamayan karasu sahillerine mavi bayrak uygulaması getirilmesi amacıyla yapılan karasu sahil park ve rekreasyon alanı çalışmasıyla; plaj bölgesi ve çevresi sadece denize giren tatilcilerin kullanıp vakit geçirdiği bir bölge olmaktan çıkarılıp; karasudaki tüm halkın ve tatilcilerin yararlanabileceği bir donanıma kavuşturulmuştur. İçerisinde yürüyüş yolları, parklar, çocuk oyun alanları, Seyir Terası, tiyatro alanı, gece ve gündüz plaj futbolu ve voleybol’nun oynanabileceği modern oyun sahalarına sahip olan sahil park projesi içerisinde daha bir çok aktivite alanı yer almaktadır.

Yapılan sahil park çalışması amacına ulaşmış; Karasu plajına mavi bayrak uygulaması getirilmiştir. Günümüz koşullarında deniz turizminin yapıldığı bölgelerde çok önemli bir konuma sahip olan mavi bayrak uygulamasının karasu plajına getirilmesiyle; bölgedeki deniz turizminin ve tatilci potansiyelinin daha da çok artması hedeflenmektedir.

Karasu’da turizm alanında yaşanan en ufacık bir gelişme doğrudan başka sektörlere de etki etmektedir. Tabii ki turizmden en çok etkilenen sektör inşaat sektörüdür. Turizim de yaşanan gelişmeler Ve bölgeye gelen turist sayısındaki artış bölgedeki konaklama ihtiyacını artırmaktadır.

Özellikle yaz sezonunda bölgedeki konaklama olanaklarının yetersiz kalması gelen tatilci ve turistlerin; sahipleri tarafından yatırım amacıyla alınmış olan yazlık ve daireleri; karasu sahibinden günlük kiralık yazlık veya daire olarak kiralayıp hem kendi barınma ihtiyaçlarını karşılamak da hem de konut yatırımcılarına Büyük bir kar elde ettirmektedirler.

Bunun yanında bölgedeki turizim faaliyetlerinin önem kazanması ve Deniz turizmi için bölgeyi tercih eden tatilcilerin konaklama ihtiyaçlarını karşılamak için bölgedeki kiralık konut projelerine yönelmesi; yatırımcılar için gözardı edilemeyecek nitelikte gelişmelerdir.

Bölgedeki konutların hem sürekli değer kazanması hem de kullanılmadığı zamanlarda Karasu’ya gelen tatilcilere günlük, haftalık, aylık veya senelik olarak kiralanıp gelir getirmesi yatırımcıların Karasuyu tercih etmesindeki başlıca sebeplerdir. Bölgedeki konut projelerini değerlendirip; hem yatırımınızı yapıp hem de gelir elde etmek istiyorsanız bunun yanında tatilinizi de aradan çıkarmayı hedefliyorsanız Karasu tamda aradığınız yer.

Onlarca konut projesinin yer aldığı bölgede her bütçeye uygun Karasu satılık daire bulmak mümkün. Çeşitli kampanyalar ve ödeme yöntemleri ile satışa sunulan Karasu satılık yazlık projelerini gelip yerlerinde görüp bütçenize en uygun konut belirlemek istiyorsanız hafta sonları İstanbul’dan düzenlemiş olduğumuz Ücretsiz Karasu tırlarına katılım sağlamanız yeterli olacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Ekşioğlu Karasu Yazlık
Merak ettiğiniz tüm konularda bize yazabilirsiniz.
Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Biz Sizi Arayalım

    Aşağıdaki bilgileri doldurup formu gönderin, en kısa sürede müşteri temsilcimiz sizinle iletişime geçsin.

    Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Biz Sizi Arayalım

    Aşağıdaki bilgileri doldurup formu gönderin, en kısa sürede müşteri temsilcimiz sizinle iletişime geçsin.

    Lütfen aşağıdaki kutuya doğru yanıtı giriniz;
  • Hemen Ara : 0 545 797 34 68